|
| Rengøring af stegeso Fra : rosekamp | Vist : 11507 gange 50 point Dato : 31-01-04 18:13 |
|
Kort og godt: Hvordan rengør man en stegeso? Og hvordan behandler man den inden maden kommes i?
God weekend
Rosekamp
| |
| Kommentar Fra : frieda |
Dato : 31-01-04 21:25 |
|
Ja, du har ret. Den skal trække i vand et par timer. Det er pointen med stegesoen. Så behøver man intet fedtstof. Den er specielt god til at stege kylling i. Den bliver meget saftig.
frieda
| |
| Accepteret svar Fra : ans | Modtaget 50 point Dato : 31-01-04 21:46 |
| | |
|
En stegeso kan ved mange års brug blive misfarvet og hvis det er særligt slemt kan man " skure" den med pimpsten. Det vil tage lidt af misfarvningen, men aldrig fjerne den helt, da det er selve leret som farvestoffer fra maden trækker ind i. Held og lykke med stegesoen, et pragtfuldt stykke kogegrej ikke bare til kylling, men til alle former for heltstegt kød.
| |
| Kommentar Fra : ans |
Dato : 01-02-04 10:56 |
|
rosekamp
Det forringer ikke dine chancer at give ledige point væk. Det er kun superpoint, optjent i indeværende måned, som medfører at du kan deltage i lodtrækningen.
Se lige seneste 25, så vil jeg give dig muligheden for at deltage i lodtrækningen for februar måned.
mvh ans
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|