>Netper.
Ellebye må være grønlænder, med de lange nætter han holder sig
Så nu får du lige en fra mig - så må vi se om du kan bruge den. Jeg har selv hittet på nogle ordvendinger, ellers ender det i ævl og Volapyk. Det hvide fedt der omtales kan være Palmin - men???? Hvad tror du selv??
***********************************************
Dekorations sukkermasse (glasur) – Alm. og gummibaseret
Sukkermasse som er let at modellere – forme – farve – og rulle ud, og som man ikke behøver vente på tørrer, før den endelige afslutning af dekoration af kagen.
Bruger man gummi i glasurmassen, vil glasuren tørre bedre / hårdere, og kan bruges til modellering af blomster og skulpturer
Ingredienser:
450 gr. flormelis
3 tsk. Gummi Tragacanth eller Gummi Arabic - varmet til 97° F, hvis man ønsker gummi i glasurmassen.
5 tsk. vand
3 tsk. gelatine pulver (Husblas)
Læg gelatinen i en lille smule vand, og vent til gelatinen er blevet blød – derefter smeltes gelatinen i et vandbad.
2 tsk. hvidt fedt?????? Smeltes sammen med
2 tsk. flydende glucose (sukker)
1 Æggehvide
Hæld den varme husblas i en opvarmet skål – Tilføj de resterende ingredienser og æggehviden. Brug en hjulpisker, og pisk til massen er er sej og hænger sammen.
Hæld massen i en plast frysepose, og læg den derefter i en lufttæt beholder. Denne sættes i fryseren i mindst 12 timer.
Skal man bruge chokolade dekorationsmasse, så rør 85 gr. smeltet hvid eller mørk chokolade i 680 gr. sukkermasse. Rør det sammen til massen er glat og jævn.
Ram