Her er en god lækker rejesalt med peberfrugtdressing
Peberfrugtdressing
½ finthakket rød peberfrugt (ca. 75 g)
1 tsk rød chilisauce
½ tsk estragoneddike
½ tsk edelsüsspaprika
¼ tsk fint salt
friskkværnet peber
2 spsk frisk, klippet purløg
1½ dl cremefraiche 18%
200 g frosne, optøede rejer
2 modne avocado
4 dl fintstrimlet icebergsalat (ca. 75 g)
2 forårsløg i tynde ringe (ca. 25 g)
Tilbehør: Flutes.
Printvenlig version
Send denne side til en ven
Tilføj til mine opskrifter
Peberfrugtdressing: Rør peberfrugt, chilisauce, eddike, paprika, salt og peber sammen i en skål. Vend forsigtigt purløg og cremefraiche i med en fadskraber. Smag dressingen til og stil den tildækket i køleskabet i ca. to timer.
Læg rejerne til afdrypning i en sigte. Skær avocadokødet i tynde skiver. Anret de afdryppede rejer på portionstallerkener sammen med salat, forårsløg og avocadoskiver.
Ved serveringen: Vend forsigtigt i peberfrugtdressingen med en fadskraber. Smag til og server den til rejesalaten.
Tips: Til peberfrugtdressing kan man anvende forskellige syrnede mælkeprodukter: Ymer, ylette, tykmælk, syrnet fløde 9%, cremefraiche 18%, cremefraiche 38% og lige dele af cremefraiche 18 og 38%.
Kilde: Karolines kogebog