/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
krabber/fiskefond
13-09-03 13:47
: food_life
13-09-03 22:14
: dabj
17-09-03 20:17
: jjn31
krabber/fiskefond
Fra :
jjn31
Vist : 904 gange
100 point
Dato :
13-09-03 13:37
Hej alle
Mit spørgsmål lyder på om man kan lave en fiskefond af alm. strandkrabber
Jeg fanger nemlig mange i mine ruser, så kan man jo lige så godt bruge dem
i stedet for at hælde dem ud igen.
Mvh Jesper
Accepteret svar
Fra :
food_life
Modtaget 110 point
Dato :
13-09-03 13:47
Det er der ikke noget i vejen for - dog får du ikke en traditionel fiskefond; men en skaldyrsfond som blandt andet er meget velegnet til suppe. jeg ville tilsætte lidt dild, løg, gulerøder, laurbærblade og lidt hel peber foruden salt.
MVH
Kommentar
Fra :
dabj
Dato :
13-09-03 22:14
En suppeviske, 1 tsk. hel fennikel, lidt porre og knoldselleri vil også gøre lykke samme med food-life`s opskrift.
Du kan også bruge dette link
http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=1391
mvh
dabj
Godkendelse af svar
Fra :
jjn31
Dato :
17-09-03 20:17
Tak for svaret food_life.
Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177552
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408849
Brugere :
218887
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.