|
 | Accepteret svar Fra : S.B.L  |  Modtaget 310 point Dato : 08-09-03 14:54 |
|
Hej netper.
Så løste jeg sgu også denne :)
Du sender bare løs...
Sigara Borek:
1 pk. Filo dej
250 gr. Feta ost
1 æg
½ bundt vild persille
250 ml. solsikkeolie
Fremgangsmåde:
Mas Feta osten med en gaffel – Tilsæt 1 æg og hakket persille og bland det godt. Læg et lag af dejen på en plan overflade. Dæk den med et fugtigt klæde. Skær Filodejen i 3 lige store stykker på langs. Tag 2 lag dej, og læg en teskefuld at ostepersille blandingen på det nederste dejlag. Fold siderne ind og rul dejen i form som en cigar. Fugt kanterne let, og forsegl (tyk dem fast) med fingerspidserne, så der ikke er nogen åbne ender(kanter). Steg dejen i varm olie til den er gyldenbrun. Dette går meget hurtigt, så pas på (arbejd hurtigt). Læg den færdige Sigara Borek på et fedtsugende underlag og server den.
Mvh
Bue
| |
 | Godkendelse af svar Fra : netper  |
Dato : 08-09-03 23:19 |
| | |
 | Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|