|
| Om "Gratis reklame !" i tip Fra : Ishoey | Vist : 417 gange 50 point Dato : 27-08-03 18:30 |
|
Hej 120566
Det er bare godt gået!!!
Tip: http://www.kandu.dk/dk/tip/5002
Citat Tip : "Gratis reklame !"
Fedt forum her !
Enhver form for reklame for enhver lille fusker biks tillades.
Utroligt at de ikke vil have penge for reklamerne her. |
Jeg kunne godt tænke mig at høre jeres mening om reklamerne/annoncer her.
Hvad synes du?
Mvh
Ishoey
| |
| Kommentar Fra : emesen |
Dato : 27-08-03 18:34 |
|
Ja - her tror man at det gælder et spørgsmål og man prøver at svare - men så viser det sig at det "bare" er visning af en hjemmeside (læs reklame)
Hmmm
Emesen.
| |
| Kommentar Fra : emesen |
Dato : 27-08-03 18:38 |
|
Nå nu kommenterer jeg dit spørgsmål.
Enig.
Emesen.
| |
| Kommentar Fra : Ishoey |
Dato : 27-08-03 18:38 |
|
>> Emesen
okay
mvh
Ishoey
| |
| Kommentar Fra : molokyle |
Dato : 27-08-03 18:59 |
|
hmm.. jeg forstår ikke helt hvad emesen er enig i? Spørgsmålet : "Hej 120566 Det er bare godt gået!!!", citatet eller "Hvad synes du?" ???????????????
Reklamer nejtak! Hverken for dit eller dat. Er der til gengæld et godt tilbud på en ydelse, kan man da selvfølgelig godt forsvare et tip om det, i den relevante kategori. Tip alá : "Her kan du købe billige Mobiltelefoner" eller noget, vil jeg godt have mig frabedt, men grænsen er flydende. "Få 10 gratis bléer her", er måske nok skjult reklame, men dog alligevel et tip.
</MOLOKYLE>
| |
| Kommentar Fra : skingur |
Dato : 27-08-03 19:00 |
|
øh nå! Troede jeg havde lavet et citat, men det var så ikke tilfældet. Synes bare den med "bille-maragarinen" var sød. Og så kan jeg da ved samme lejlighed hoste op med et irriteret "Lad nu for pokker være med at skrive tipos om tips i tips!!!!", men gør som Ishoey og kinald det ud som spørgsmål - så skal det ikke vurderes/bedømmes og alle kan kommentere på det. Sgu!
kh
| |
| Kommentar Fra : CLAN |
Dato : 27-08-03 19:16 |
|
Suk..... er vi ikke endnu engang, i gang med at tappe gammel vin over på nye flasker?
Den har været inde og vende 117 gange før, og kommer sikkert 117 gange igen
Svar til Ishokey... Det er Kandu's hjemmeside, det er dem som fastsætter regler og etik - ikke os, vi er bare gæster. Hvordan Kandu så ønsker at forvalte, eller ikke gøre det, det er op til dem.
Jeg giver dig da ret i, at det til tider kan være "lidt for meget"... men så'n er livet - Zap videre li' som på TV'et hvis du opdager noget, du ikke gidder at se på.
Hygge...
Søren
| |
| Kommentar Fra : molokyle |
Dato : 27-08-03 20:09 |
|
CLAN -> Dér har du en pointe og jeg giver dig ret. Jeg Zapper også hurtigt uden om 'lorte tip', jeg gider ikke engang hente 10 point på at bedømme dem, selvom jeg får muligheden. I få undtagelses tilfælde giver jeg nul stjerner.
Skingur -> Mener du det alvorligt, det med du stadig kløjs i det der citat væsen. Jeg mener da bestemt, jeg har vist dig man skriver; [ c i t a t ] Bla bla bla.. [ / c o d e ] , altså uden mellemrum : http://www.kandu.dk/dk/faq.asp#20 se nederst!
</MOLOKYLE>
| |
| Kommentar Fra : emesen |
Dato : 27-08-03 20:27 |
|
Molokyle!
firkantethøjreparantes>citat>firkantetvenstreparantes>noget der skal citeres>
firkantethøjreparantes>skråstreg>citat>firkantetvenstreparantes
det ser sådan ud:
Citat noget der skal citeres |
| |
| Kommentar Fra : emesen |
Dato : 27-08-03 20:28 |
|
Eyvind! hør nu her.........
firkantethøjreparantes>citat>firkantetvenstreparantes>noget der skal citeres>
firkantethøjreparantes>skråstreg>citat>firkantetvenstreparantes
det ser sådan ud:
Citat noget der skal citeres |
| |
| Kommentar Fra : molokyle |
Dato : 27-08-03 20:44 |
|
Ps. emesen/skingur : Det har kandu.dk lavet om siden jeg så/brugte det første gang. det som jeg skrev oven for virker faktisk stadig væk :
Citat [ c i t a t ] Bla bla bla.. [ / c o d e ] -> Sådan er dette lavet,
[/code]
[citat]
[ c i t a t ] Bla bla bla.. [ / c i t a t ] -> sådan dette |
Kode [ c o d e ] Bla bla bla.. [ / c o d e ] -> og sådan dette. |
Lille sidespring.
</MOLOKYLE>
| |
| Kommentar Fra : emesen |
Dato : 27-08-03 20:45 |
|
OK her er lidt reklame.
Man tager lidt vindruekærner, et eller andet der har stået for længe (gærret)
og tilsætter hvide perler fra De Danskske Sukkerfabrikker som er det bedste.
Når det har stået en rum tid - tilsættes petroleum. Vupti nu har du Raki.
En bedre opskrift vil komme senere.
| |
| Kommentar Fra : CLAN |
Dato : 27-08-03 21:35 |
|
Nu skal jeg hjælpe dig lidt emmesen
Citat "Rakı" is a very popular alcoholic drink in Turkey, made of raisin or grape spirit, redistilled with aniseed.
It's got the color of water, and it turns white as water or ice is added...That's why it is called the Lion's Milk..
The word "rakı" is believed to derive from "razaki", the variety of grape originally used to make rakı. The alchohol content of rakı is either 45 or 50 degrees.
After the liquor has been diluted, it is left to mature for 1 to 3 months in oak casks, before being filtered and bottled.
"Rakı" is served cold in narrow cylindrical glasses. İt may be mixed with water or may be accompanied by soda water. İt goes particularly well with hors d'oeuvres, among which the simplest and most popular are white cheese and melon. However, it may also be taken as an aperitif. |
Scjalda'helt op... strong stuff http://www.gastrocorner.dk/leksikon/leksikon.asp?lekopslag=8987
Citat Ordet du har slået op : Arrak, Raki, Ragi
Arrak er spiritus fremstillet af ris, druer, dadler, kokosmælk eller melasse / sirup alt efter produktionssted. Farveløs, bliver uklar / mælket ved tilsætning af vand.
Produceres i mange lande fra Mellemøsten til Østasien. Holder 40-50 %. Anvendtes før i tiden som ingrediens i punch. |
emmesen... vi får vel liiiige den danske "how to do" under tips og tricks
Søren
| |
| Kommentar Fra : emesen |
Dato : 27-08-03 22:08 |
|
Nej nej nej - elendige alkoholiske formuleringer.
Raki i Grækenland er ikke det samme som Raki i Tyrkiet.
Tyrkisk Raki - Græsk Ouzo - Pernod.............bliver hvidt når der kommer vand i.
Meeeeen den Græske Raki er en slags snaps.
(smager som gulvlak, undskyld Grækere men jeg kan godt lide det)
Ellers tak for oplysningen Søren.
Emesen.
| |
| Kommentar Fra : Franksp |
Dato : 27-08-03 22:21 |
|
Hej Søren
Det der gastronomiske leksikon du lige har linket, har jeg eftersøgt et stykke til.
Hvis du havde skrevet det i "TIPS" havde jeg givet dig *****
Den sidste linie er en lille driller. Du får en til.
Jeg giver dig yderligere 250 point for en god oplysning.
Nå, lidt alvorlig igen. Søren jeg er glad for "din hjælp"
Venlig hilsen
Frank
| |
| Godkendelse af svar Fra : Ishoey |
Dato : 31-08-03 10:40 |
| | |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|