|
| Kommentar Fra : AG112 |
Dato : 19-09-18 23:09 |
|
HEJ
SIDST KOGTE JEG HINDBÆR, SIGTEDE KERNERNE FRA OG STIVEDE DEM MED HUSBLADS.
DA DET VAR KOLDT OG STIFT, PISKEDE JEG DET OP IGEN OG BLANDEDE DET MED STIFTPISKEDE ÆGGEHVIDER.
DET ANDET LAG VAR MED ALM. VANILIE CREME, OGSÅ STIVNET MED HUSBLADS, DENNE PISKEDE JEG OGSÅ OP MED ÆGGEHVIDER.
DET GAV EN MEGET LET LAGKAGE, DER IKKE FALDER SÅ TUNGT, SOM HVIS MAN BRUGER FLØDESKUM.
GOD FORNØJELSE MED DET.
MVH AG112
| |
| Kommentar Fra : AG112 |
Dato : 19-09-18 23:10 |
|
HEJ
SIDST KOGTE JEG HINDBÆR, SIGTEDE KERNERNE FRA OG STIVEDE SAFTEN MED HUSBLADS.
DA DET VAR KOLDT OG STIFT, PISKEDE JEG DET OP IGEN OG BLANDEDE DET MED STIFTPISKEDE ÆGGEHVIDER.
DET ANDET LAG VAR MED ALM. VANILIE CREME, OGSÅ STIVNET MED HUSBLADS, DENNE PISKEDE JEG OGSÅ OP MED STIFTPISKEDE ÆGGEHVIDER.
DET GAV EN MEGET LET LAGKAGE, DER IKKE FALDER SÅ TUNGT, SOM HVIS MAN BRUGER FLØDESKUM.
GOD FORNØJELSE MED DET.
MVH AG112
| |
| Accepteret svar Fra : dogvillestar | Modtaget 100 point Dato : 20-09-18 06:04 |
|
Min egen yndlings creme til lagkager mm. er denne chokoladecreme
200 g god, mørk chokolade
2½ dl piskefløde
Hak chokoladen sådan nogenlunde og put den i en skål.
Kog fløden op, og hæld den over chokoladen.
Rør til du har en jævn konsistens.
Stilles i køleskabet til næste dag.
Pisk cremen op med en håndpisker, til du har en luftig creme, og smør den på dine lagkagebunde.
Tilsæt evt. en anelse fløde hvis den er for tyk!!
Cremen kan tilsmages med cognac, Gran Marinier, eller frugtlikør - Vælg selv - men den er superlækker som den er
| |
|
Jeg skal nok lave 3 og forventer at lave 3 forskellige
| |
| Kommentar Fra : AG112 |
Dato : 20-09-18 09:38 |
|
TIL BILLE1948
NEJ, DET GJORDE JEG IKKE, MEN KUNNE SE AT 1. LINIE I 1. SVAR KUNNE MISFORSTÅES,
DERFOR SKREV JEG IGEN.
MEN DET HAVDE DU SIKKERT IKKE BEMÆRKET
MVH AG112
| |
| Kommentar Fra : Rosa12 |
Dato : 20-09-18 12:42 |
|
Min ynglings er en pakke smeltet nougat der rører op med en æggeblomme, æg kan undlades.
Der efter hælder jeg det forsøgt over piskede flødeskum jeg bruger det til begge lag
Har først med himbær i skuffet det var også lækkett
| |
| Kommentar Fra : transor |
Dato : 20-09-18 16:24 |
|
Min favorit er peech melba. Det er fersken med Hindbær.
Hvis du vil bruge friske hindbær, så husk at pastorisere dem. Det andet er for risikofyldt, hvis de ikke er fra din egen have. Alt for mange steder i verden vander man med kloakvand, eller plukkerne er ikke hygiejniske nok.
| |
|
AG112, er det ikke snart på tide at få udskiftet den SODAVANDSCOMPUTER,
DER ALTID SKRIVER MED STORE BOGSTAVER?
| |
|
Pas på - Den creme er stærkt vanedannende
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|