/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Bliver froset fløde til smør i fryser
Fra : boyelauritzen
Vist : 530 gange
100 point
Dato : 15-07-15 08:17

Bliver froset fløde til smør i fryser, efter nogle måneder i fryser?

Og her tænker jeg på den levensmiddel og kemiske forklaring, på hvad jeg har observere på vedlagte link til billede på www.Flickr.com.

NB: I så fald kan man nemt fabrikere smør, af fløde man har fået i overskud.

www.flickr.com/photos/28886776@N02/19523122889/in/dateposted-public/

 
 
Kommentar
Fra : Stouenberg


Dato : 15-07-15 08:22

Nej

Kommentar
Fra : Stouenberg


Dato : 15-07-15 08:25
Accepteret svar
Fra : vagnr

Modtaget 110 point
Dato : 15-07-15 08:31

Det dit billede viser, er at den fedeste del af fløden er lettest og derfor ligger øverst, den gule top er ikke blevet til smør.

Jeg har ofte frosset rester af piskefløde ned i isterningsposer, det er ikke blevet til fløde, men ændrer konsistens så det bliver grynet, stadig fint til en klat i sovsen, men ikke til piskning!

Godkendelse af svar
Fra : boyelauritzen


Dato : 15-07-15 08:38

God idè
Tak for svaret vagnr.

Kommentar
Fra : vagnr


Dato : 15-07-15 08:42

Selv tak, boyelauritzen.

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408914
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste