|
|
Jeg tror vagn har ret i at du har kogt dem for meget / for længe,
mig bekendt skal de også kun lige dyppes i varmt vand, før man smutter dem.
Men det kan jo også være at du ikke har købt de bedste mandler i handelen.
Lige nu har vi en ud af tre poser mandler helt gratis, som vor svigersøn har købt syd for grænsen,
tre poser på tilbud til under det halve af danske priser...
| |
| Kommentar Fra : transor |
Dato : 27-11-14 22:47 |
|
Hvis du lægger dem i lunkendt vand ov varmer op vil farven fra skallen diffundere over i kernen medens den koger blød. hør i stedet som de erfarne siger .
først når vandet koger kommes mandlerne i . op igen efter kort tid og hurtig afkøling. så er det kun skalllen og ikke kernen der når at blive varm. den slipper kernen,og farven går ikke over.
max kogetid er under 1 minut.
| |
| Godkendelse af svar Fra : Sandvad261 |
Dato : 07-12-14 11:27 |
|
Tak for svaret vagnr.
Sådan skal det bare gøres, så tak for hjælpen.
Hej
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|