|
|
Når jeg har sådan noget stående, hælder jeg rødvinen i en isterningpose og smider i fryseren, så har man altid lidt rødvin til saucen når man laver mad.
| |
| Kommentar Fra : Eyvind |
Dato : 17-09-14 14:29 |
|
Du kan godt drikke den rødvin.
Vi har tit en halv flaske stående i nogle dage, fordi maden i mellemtiden kræver Rose/hvidvin eller øller.
| |
|
Citat Når jeg har sådan noget stående, hælder jeg rødvinen i en isterningpose og smider i fryseren, så har man altid lidt rødvin til saucen når man laver mad. |
Sidste gang kom jeg det i en isternings-bakke med låg på, men da jeg så ville komme vin-terningerne over i en frysepose blev det et værre svineri, så jeg smed det i vasken.
Isternings-poser er jeg blevet godt og grundigt uvenner med. Jeg har oplevet, at måtte kassere over halvdelen af en pakning fordi de var utætte.
Derfor er jeg begyndt, at bruge bakker igen.
Så min plan var faktisk, at fryse det ned i nogle små bøtter, så det ikke skal pakkes om. Men det smuttede altså.
| |
| Godkendelse af svar Fra : Troldepige |
Dato : 17-09-14 16:33 |
| | |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|