|
| Kommentar Fra : ans |
Dato : 27-05-14 20:34 |
|
axelbjarne, jeg synes du skulle koncentrere dig om at få lukket dine nu 7 spørgsmål, som er åbne.
Har du fået et tilbud på "din tand"
Har du fået en ny mail-adresse?
Jeg tror der går "kage i det" , når du har så mange spørgsmål på samme tid.
| |
|
jeg har da lukket alle spørgsmålene, og hvad rager det dog dig, hvad jeg foretager mig...dum, dummere og dummest...så kan du selv gætte..
| |
| Kommentar Fra : Bille1948 |
Dato : 27-05-14 23:01 |
|
Axelbjarne: Kig på dig selv.
Generelt synes jeg du stiller de mest tåbelige spørgsmål her på Kandu.
Du har INTET undesøgtpå forhånd, som f.eks. at Google dine egne spørgsmål.
Prøv lge at kigge indad mod dig selv.
| |
| Accepteret svar Fra : katekismus | Modtaget 100 point Dato : 28-05-14 00:32 |
|
Du skal ikke lade dit kød blive grønt
Hvis du køber hele stykker oksekød i vakuum, så skal du finde den pakke med MEST BLOD i, og hvor blodet er mørkest, så skulle kødet være klar.
Vakuumpakning forlænger kødets holdbarhed. Vent derfor med at bryde emballagen til lige før brug.
Kødet er jo klar til brug!
Selvfølgelig kan du lade kødet ligge til dagen efter, men flere dage kan jeg ikke se fidusen i.
Ellers kan du fryse resten til en anden god gang.
| |
|
axelbjarne < du skal nok tage dit sprog op til overvejelse, ellers tror jeg du er færdig med at få besvaret dine tåbelige spørgsmål...
| |
|
Selv tak
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|