|
|
P.gr.a. glutenallergi siden du ikke bare bruger mel ?
| |
| Kommentar Fra : pbp_et |
Dato : 25-04-14 10:45 |
| | |
| Godkendelse af svar Fra : pbp_et |
Dato : 25-04-14 12:59 |
|
Tak for svaret ElseR.
Du har selvfølgelig fuldstændig ret; jeg kan da selv prøve efter. Den smagløse bechamel er lige smagløs med vand og med mælk, medmindre man brænder mælken på, men jeg har da mange gange lavet andre opbagte sovse med hvedemel og en eller anden smagsbase, sky, bouillon mm.
nu vil jeg bare prøve at undgå gluten, så derfor....
mvh
pbp
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|