|
|
90% hestekød 1% vand 1% mel
| |
| Kommentar Fra : ans |
Dato : 22-02-13 11:59 |
|
Husk nu hestebremsere, hvis det pludseligt går for hurtigt.
Cirkeline
90+1+1 = 92, hvad med de sidste 8?
Citat 90% hestekød 1% vand 1% mel |
| |
|
De sidste 8 er de der mystiske ting man aldrig ved hvad er. Blandt anndet heste bremser
| |
| Kommentar Fra : jensegon |
Dato : 22-02-13 12:28 |
|
Der skal slet ikke hest i.
Her er opskriften.
Ingredienser: 500 g. hvedemel
1 tsk. salt
50 g. sukker
12 g. bagepulver
125 g. smør eller margarine
2 dl. mælk
2 æg
50 g. rosiner
Men vil man ha` hest i, så put en halv gyngehest i.
Go` wek fra Jens.
| |
|
Der skal lige dele benmel, kød og bønner.
| |
| Kommentar Fra : vagnr |
Dato : 22-02-13 15:22 |
|
Hestevin (uden h i vin) er heller ikke ukendt.
For omkring 30 år siden var der en stor vinskandale i Frankrig, de havde blandet heste-og/eller okseblod i billige vine, det gav vinen en behagelig rundhed, og så kunne den sælges som grand cru-vine (Chateau vrinsk?).
Som Spies sagde, dårlig omtale er bedre end inge omtale, og nu kan det da være, vi kan finde hest i supermarkedets køddisk, endda under eget navn.
På torvet i Helsingør lå der, da jeg var knægt, flere slagtere, en af dem havde et hestehoved som skilt udenfor, hest smager fint, men lidt sødligt.
| |
|
Prøver igen så: benmel, heste kød og hestebønner er en vigtige ingredienser i en galopkringle
| |
|
Hvordan gik det egentlig med den bager, som solgte vandkringler, hvor det senere viste sig at være galopkringler?
| |
| Kommentar Fra : vagnr |
Dato : 23-02-13 18:55 |
| | |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|