|
| For stærkt krydret gryderet. Fra : spimmer | Vist : 634 gange 200 point Dato : 29-08-12 06:49 |
|
Hej.
Jeg lavede en gryderet i aftes. Den blev mega stærk, så man ikke skulle have skjorten nede i bykseren, mens man spiste.
Der er imidlertid så meget tilbage, at der til en gang mere.
Er der noget jeg kan gøre, for at gøre den mildere?
spimmer.
| |
| Kommentar Fra : frieda |
Dato : 29-08-12 06:52 |
|
Hvad er der i retten?
Hvis det er en karryret kan du mildne med kokosmælk.
Hvis anden evt. med fløde (blandet med mælk).
Kommer som sagt lidt an på ingredienserne
| |
|
Nogle gange kan et lille nip sukker gavne.
| |
|
Lidt sukker eller frugt (æble/ananas) kan også hjælpe på det, ligesom det også hjælper at tilsætte et par rå kartofler i små tern og lade dem koge ud i retten.
| |
| Kommentar Fra : spimmer |
Dato : 29-08-12 07:06 |
|
Hej.
Retten er et mix af Løse ris, skinketern, peberfrugter, ærter, majs og perleløg.
Det er krydret med Karry, Sambal Olek Scharf, salt og peber.
spimmer.
| |
|
Så ville jeg putte lidt æble og ananastern i og eventuelt runde af med kokosfløde.
| |
| Kommentar Fra : LuffeA |
Dato : 29-08-12 10:35 |
|
Man skal passe på med eksotiske krydderiblandinger, brug dem først og så kan man efterfølgende supplere med peber.
| |
| Kommentar Fra : pifo |
Dato : 29-08-12 17:06 |
|
Til denne ret ville jeg også bruge kokosmælk, hvis altså den skal "fortyndes"
Alternativt kan du servere retten som den er og så med en klat kold creme fraiche som tilbehør. Så kan man selv justere lidt. Server agurketern til - det hjælper også til at "dulme" det stærke og passer fint til retten.
Tja, og en øl til er vel heller ikke af vejen?
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|