|
![](/images/profiles/StandardIcons/mouse.jpg) | Kommentar Fra : pifo ![Fire stjerner](/App_Themes/Normal/images/stars/small/star40.gif) |
Dato : 28-10-11 21:19 |
|
Mon ikke du tænker på Ingrid Marie? Jeg synes grøden af dem smager dejligt, men smag og behag er jo forskellig:
Her er et par idéer til dig:
1. Du kan koge lidt grød af nogle andre æbler og så blande det i.
2. Eller bruge det i æblekage, hvor flødeskummet jo mildner smagen noget.
3. smag grøden til med lidt vanilie
4 server grøden med mælk
5 brug grøden i kager
| |
![](/images/profiles/StandardIcons/andy.jpg) | Godkendelse af svar Fra : axelbjarne ![Tre en halv stjerne](/App_Themes/Normal/images/stars/small/star35.gif) |
Dato : 29-10-11 02:55 |
| | |
![](/App_Themes/Normal/images/Window/Backgrounds/User_Message.gif) | Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|