Øhhh! Lakrids...? 'den har jeg ikke hørt før, men hvorfor ikke. Mon ikke du bare erstatter chokoladen med lakrids og springer over nødderne
Fudge
(40 stk.)
Ingredienser
200 g mørk chokolade
1 vanillestang
200 g flødeost naturel
400 g flormelis
evt. valnødder eller pekannødder til pynt
Tilberedning
1. Hak chokoladen groft og smelt den i en skål over vandbad eller i mikro-ovnen. Flæk vanillestangen og skrab marven ud. Pisk flødeost med marven og tilsæt flormelis lidt ad gangen.
2. Vend den smeltede chokolade i cremen og hæld massen i en firkantet form, foret med bagepapir. Glat overfladen med en gummiskraber og stil formen i køleskabet min. 1 time.
3. Skær konfekten ud i firkanter, og læg dem med mellemlægspapir i en beholder med tætsluttende låg. Opbevar i køleskab eller fryser.