/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
kød og grønt fars- bakterier?
13-07-11 19:32
: piaskov
13-07-11 20:09
: jobestar
kød og grønt fars- bakterier?
Fra :
jobestar
Vist : 489 gange
50 point
Dato :
13-07-11 19:25
Hej, jeg har lige lavet frikadellefars, hvor jeg blander råt hakket kyllinge kød med hakket gulerødder, brocolli og æg.
rører det hele sammen og så på panden i kugler.
er der noget i vejen med det, baktieriemæssigt?
jeg har skyllet og svitset grøntsagerne inden de kommer i kødet.
Accepteret svar
Fra :
piaskov
Modtaget 60 point
Dato :
13-07-11 19:32
Hejsa.
Nej da ...bare du sørger for det er godt gennemstegt.
Godkendelse af svar
Fra :
jobestar
Dato :
13-07-11 20:09
okay super tak for det :)
Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177558
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408914
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.