4 skiver bacon, skæres i tern
Svits dette i en tykbundet gryde. Tag dem op.
2 kylling ca 800 gram skæres i kvarter. Brun dem i baconfedtet. Tag dem op
Svits 5 skalotteløg + et par fed knust vedløg i fedtet. Tilsæt 1,5 tsk paprika, og brun det lidt med.
Tilsæt en dåse flået tomater og en lille dåse koncentret tomatpure.
tilsæt ca 2 dl bouillon + kvart fløde. Evt lidt salt.
Put kyllingen i igen og lad det simre en time. Rør i ny og næ.
Ca 10 minutter før det er færdig, rister du 500 gr champignon. Når væden er kogt helt af, hældes champigninon'erne i sovsen, sammen med bacon ternene.
Serveres med flutes + ris.
Til 4 - 6 personer
4 tykke skiver bacon
Lidt smør
2 kyllinger ca 800 gram
5 skalotteløg
2 fed hvidløg
1,5 tsk paprika
lille dåse tomatpure
1 dåse flået tomat
2 dl bouillon
1/4 piskefløde
Salt, peber, evt lidt citronsaft
500 gram champignon