|
| Accepteret svar Fra : smuller54 | Modtaget 110 point Dato : 20-02-11 13:27 |
|
Citat Generelt er det en god ide at ompakke kød inden frysning. Kødet pakkes i fryseposer, der skal slutte så tæt som muligt omkring kødet. Det sikrer en hurtig indfrysning og fravær af ilt. Bakker af skumplast og plast skal fjernes, da de isolerer, giver luft/ilt om produktet, og hindrer hurtig indfrysning. Man behøver ikke ompakke vacuumpakket kød. |
| |
| Kommentar Fra : ans |
Dato : 20-02-11 13:36 |
|
Citat Kød
Det vil ofte være nødvendigt at pakke kødet om, inden du ligger det i fryseren.
Ompakning af kød
Kød, der er pakket i pvc-film, pakkes om, fordi blødgørere fra filmen kan vandre over i kødet.
Bakker af skumplast skal fjernes før frysning, fordi de isolerer og hindrer hurtig indfrysning.
Luftpakket kød (langtidsholdbart) skal pakkes om, fordi luften isolerer og hindrer hurtig indfrysning.
Vakuumpakket kød skal ikke pakkes om før frysning, da det er pakket i kraftig, tætsluttende plastfolie, som er velegnet til frysning.
Kød, du køber frosset, er som regel pakket i hensigtsmæssig fryseemballage. Frosset kød, som du vil dele i mindre stykker, skal lægges i køleskab og skæres ud, så snart det er tilstrækkeligt blødt. Pak det, og frys det igen så hurtigt som muligt. |
http://www.kostkalender.dk/Default.aspx?ID=935
| |
| Kommentar Fra : LuffeA |
Dato : 20-02-11 15:06 |
|
Der kunne spares utrolige mængder ressurcer hvis man fik kødet i fryseklar embellage.
Hamburgryg, skinker og større stykker kød kan smides direkte i fryseren da det er kraftig og lufttom plast, hvor stort er problemet i at bruge det til også andre produkter ?
| |
| Kommentar Fra : pifo |
Dato : 20-02-11 16:56 |
| | |
| Kommentar Fra : nord47 |
Dato : 20-02-11 17:23 |
|
Hi Pifo
Efter 40 år bag disken,så er der også gået videnskab i ompakning af kød,"verden er gået af lave"
alting skal ind i en"brugervejledning for viderkomne"Se SMULLER54 svar...så let og simpel kan det sige,godt svar.
Vi skal have 5 pund skidt om året,vi er alt for sterile,vi bliver syge af ingenting, der har altid været salmonella,men idag kan alt findes og måles OG publiseret til alle folk uden grund.
Hvem blev syge af første/sidste salgsdato ??,hvad gjorde man før,det gik udemærket
| |
| Kommentar Fra : pifo |
Dato : 20-02-11 17:36 |
|
Nu gik spørgsmålet jo ikke på, om michaelmoeslund bør ompakke sit kød. Spørgsmålet var, hvorfor er det, man siger, det skal ompakkes. Det var dét, jeg svarede på.
I øvrigt synes jeg faktisk, at kød tørrer hurtigere ud, hvis det bliver frosset i supermarkedets indpakning, derfor pakker jeg det altid om.
| |
|
Tak for svaret smuller54.
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|