|
| Stoney bread Fra : LuffeA | Vist : 870 gange 100 point Dato : 02-02-11 00:28 |
|
Jeg er vild med irsk soda bread og bager det af 2 dele hvedemel og 1 del hvedeklid samt kærnemælk og natron, 170 grader i ca 65 minutter i springform.
Jeg får dog en knaldhård skorpe på 5 millimeter
En bager fortalte mig så at for at undgå det skulle jeg stille en tallerken vand nedenunder brødet mens det bagte......er det noget der virker ??
| |
| Kommentar Fra : LuffeA |
Dato : 02-02-11 01:32 |
|
Sprød kan også bruges, så det vil jeg forsøge.
Thyregod8.....Du bor der måske ?
Min søster har boet der i 35 år med mand og børn
| |
| Kommentar Fra : LuffeA |
Dato : 02-02-11 10:56 |
|
Ja, dejlig by, men de har talt seriøst om at sælge og flytte til et mindre hus i en lidt større by når de bliver pensioneret om få år.
| |
| Kommentar Fra : LuffeA |
Dato : 03-02-11 01:38 |
|
>Janni_s
Nåååeh......så var det derfor min mor gjorde det.
Hendes standardsvar når man spurgte om hendes køkkenvaner var, -sådan gør jeg altså bare
| |
| Godkendelse af svar Fra : LuffeA |
Dato : 03-02-11 21:54 |
|
Tak for svaret janni_s.
Det virkede
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|