|
| Gul peberfrugt, holdbarhed. Fra : prio | Vist : 1158 gange 200 point Dato : 28-01-11 21:39 |
|
Kan en rynket og blød gul peberfrugt stadig bruges - fx i en sammenkogt ret?
Er der en måde, man kan peppe den lidt op, fx lægge den i vand?
Eller er den bare til udsmidning?
| |
| Accepteret svar Fra : Hovgesen | Modtaget 210 point Dato : 28-01-11 21:56 |
|
Hej
Så længe den ikke har pletter eller er råden, så kan du sagtens bruge den.
Men ingen tvivl om en helt frisk peberfrugt er at foretrække. Men jeg ville ikke drage nogen tvivl om at bruge den.
At lægge den i vand vil nok ikke hjælpe noget, så bare brug den som den er
Mvh. Lasse
| |
| Kommentar Fra : smuller54 |
Dato : 28-01-11 22:04 |
|
Del den i 2 og grill den med skindet opad.
Grill til skindet har taget farve. Læg den i en plastpose og i køleskabet.
Når den er afkølet er skindet lige til at pille af og du har den sødeste og skønneste peberfrugt til en salat eller relish.
| |
|
Ja,- kan bruges i sammenkogt ret, i kødsovs, lasagne osv., skær i små terninger og vupti i gryden med den.
| |
| Kommentar Fra : LuffeA |
Dato : 29-01-11 00:55 |
|
Grillede og flåede peberfrugter er skønne idet sødmen bliver mere fremtrædende.
Sommetider griller og flår jeg nogle forskellige, skærer dem i småstykker, lægger dem på fad, pynter med skiver af Mozzerella og hælder en god olivenolie over.
Skal det være fest så brug chili også, og der bliver gang i vejrtrækningen hvis man bruger en enkelt Jalapenos......mums.
| |
| Godkendelse af svar Fra : prio |
Dato : 29-01-11 19:03 |
| | |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|