|
|
Som hovedregel kan du roligt pakke direkte ind i staniol,
en af få undtagelser er løg, der kan angribe staniol.
Men til eksempelvis madpakker ser det jo pænere ud med lidt smørrebrødspapir imellem,
men det er en overflødig overlevning fra før man havde staniol...
| |
| Kommentar Fra : LuffeA |
Dato : 09-01-11 13:37 |
|
Jeg bruger det sjældent da det er energitungt at fremstille.
| |
|
- nå Svend, så har vi en leverpostej (fra Bornholm) der angriber vores staniol??? Ska' vi skyde postejen?
refi har ret...
| |
| Kommentar Fra : transor |
Dato : 09-01-11 13:48 |
|
Ægte styaniol har man snart ikke set på markedet i 70 år. Sølvpapir heller ikk.
Jeg går ud fra du mener aluminiumsfolie. Det er ganske ufarligt, selv om man skulle indtage en anelse aluforbindelser eller rent metal .
| |
|
Jeg ved ikke om det stadig gælder (har ikke lige tid til at læse det igennem), men tidligere har aluminium været under mistanke til at være årsag til alsheimer.
Derfor lader man heller ikke madvarer står i en aluminiums-gryde for at varme det næste dag.
googl evt. på "aluminium+alsheimer"
| |
|
Kød - Kylling: Bornholmerhane
Bryst bliver mørt efter ca. 2/3 af samlet tid (dækkes med staniol...
| |
| Kommentar Fra : sverola |
Dato : 09-01-11 15:05 |
|
Jeg har set hvor skiver af hamburgerryg (varme) var dækket med staniol .
Efter nogle timer kunne man se misfarvning på kødet og anløbninger på folien.
Det har sikkert været saltet i kødet og dampen som har gjort dette . Men efter dette pakker jeg ikke ting ind i staniol hvor der er direkte kontakt med maden
| |
| Kommentar Fra : LuffeA |
Dato : 09-01-11 17:43 |
|
Aluminium er naturligt forekommende overalt på jordoverfladen, så mon ikke vi får en minimal dosis alligevel ?
| |
|
Her er staniol lavet af 100% genbrugs aluminium. Æsken er lavet af 100% genbrugs papir og der er ikke brugt toxiner eller klor i fremstillingen.
Nu kan du også være miljøvenlig i din husholdning.
http://www.puregreenshop.dk/miljøvenlig-staniol-p-2325.html?osCsid=43d76de1c4899907e65f2b9c422453bd
Er det så æsken der ikke er brugt toxiner eller klor i fremstillingen eller er det i aluminiumen?
Hvis det er voldsomt giftigt, tror jeg vi alle ville være bedre oplyst, dog har jeg lært, at en makreldåse er belagt med Bisfenol A på indersiden. Kommer du sølvpapir over en åbnet dåse, og gemmer den i køleskabet kan dåsen afgive aluminium, men staniolen skal vel i forbindelse med tomatsovsen før der afsmittes aluminium til makrellen?
| |
| Godkendelse af svar Fra : Nik_ |
Dato : 29-03-11 13:08 |
| | |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|