|
| Kommentar Fra : Fijala |
Dato : 31-10-10 16:02 |
|
Det var da en god ide. Jeg er jo en sand mad elsker. Både at lave men da så sandelig også at spise.
I aften har jeg inviteret fruen og mig selv ud og spise hos svigerforældrerne. Og hun ringede nemlig og spurgte om hvor lang tid de skulle have i ovenen. Jeg mente jo hun lige skulle brune dem på panden først, så det bliver det sikkert enden på.
Hvordan skal du have dine bryster.
Ellers erder jo mange gode opskrifter. fx. http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/katagorier-3.php?id=11384
| |
| Kommentar Fra : Fijala |
Dato : 31-10-10 16:04 |
| | |
| Kommentar Fra : Fijala |
Dato : 31-10-10 16:07 |
|
En sidebemærkning der slet ikke passer til and.
Næste lørdag står den på stegte ål i lange baner. Det er lykkedes mig at skaffe 7 kg stege ål fra en fisker. De var hammer dyre men pakket i 1 kg poser, flået og rengjorte, og blev forsset ned i havvand.
Jeg var lige nødt til at fortække det, for jeg tror det er en 4-5 år siden jeg har fået det sidst. De serveres selvfølgelig med stuvede asparges kartofler, og brændevin.
| |
| Kommentar Fra : piaskov |
Dato : 31-10-10 16:44 |
| | |
| Accepteret svar Fra : katekismus | Modtaget 50 point Dato : 31-10-10 16:56 |
|
Kartofler vendt i olie og krydderier efter smag, - i ovn.
spidskål snittes, tomater skæres i små tern, 1 spsk dijonsennep, 1 knsp. citronskal, salt og peber
- 1 fintsnittet rødløg.
Smelt lidt smør og sauter spidskålen under omrøring i ca. 1 min. Tilsæt tomat, dijonsennep og citronskal og smag til med salt og peber. Strøs evt med snittet rødløg.
Smager rigtig godt til and! (Har haft så mange spidskål i haven hele sommeren, men mon ikke hvidkål, savoykål ville være godt)
| |
| Kommentar Fra : smuller54 |
Dato : 31-10-10 17:14 |
|
Citat spidskål snittes, tomater skæres i små tern, 1 spsk dijonsennep, 1 knsp. citronskal, salt og peber
- 1 fintsnittet rødløg.
Smelt lidt smør og sauter spidskålen under omrøring i ca. 1 min. Tilsæt tomat, dijonsennep og citronskal og smag til med salt og peber. Strøs evt med snittet rødløg. |
Det lyder lækkert, måske lidt søde tørrede frugter som supplement
Jeg vil se hvad jeg kan - jeg har det jeg skal bruge- god ide`
| |
| Kommentar Fra : transor |
Dato : 31-10-10 17:34 |
|
Jeg laver altid andbryster på pande og aldrig i ovnen.
De rengjorte bryster tørres for væde og ridses på fedtsiden. Steges førs på en tør pande med fedstiden nedad til der er smeltet nok fedt af til at man kan brune kdsiden i det.
De vendes så igen med fedtsiden nedad og et let låg , eller alufolie lægges over panden , efter at der er tilsat lidt vis eller vand. De steger så færdige under låg i dampen.
Stegetid afhænger af tykkels og smag. Det huggiejnisk sikre er gråstegt til mindt 80 ° kernetemperatu´r, men de smager besre med mindre stgning. Et pænt pryst er nok til 2 personer, når det efter hviletid udskæres i tynde tværgående stykker . Serveres med salat .
| |
| Kommentar Fra : smuller54 |
Dato : 31-10-10 17:50 |
|
Jeg steger i ovn, men på samme måde- som du skriver Transor- først med skindsiden nedad.
Jeg har allerede sat dem i ovnen. Og jeg synes jeg opnår det bedste resultat og mindre svineri i køkkenet.
Iøvrigt er der mange blus som er optaget imens det hygger sig der.
Bruger altid et stegetermometer
Nå må hellere smutte ud og se hvordan det går
| |
| Kommentar Fra : smuller54 |
Dato : 31-10-10 19:36 |
| | |
| Kommentar Fra : Fijala |
Dato : 01-11-10 17:39 |
|
Vores andebryster var fine, dog kunne skindet godt have været lidt mere sprødt. Men ellers var tilbehøret fuldstændigt traditionelt med kartofter og sovs og alt godt tilbehør i form af asier, rødkål, syltetøj og pindekartofler. Ja det var lige før man kom i julestemning.
transor
Citat sorry en del slåfejl ovenfor. Det er vin, som tilsættes. Resten kan nok forstås endda. |
Vinen blev den tilsat dig selv eller andebrysterne.
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|