Det skal da være en skinkestang, som kan skæres i mindre stykker - med en tomat og lidt rucola ved siden af.
Fra Brugsens kogebog, har jeg lavet denne utallige gange, når vi var mange, kræver 2 til 20 personer.
Pr "stang"
Fyld:
1/4 kg champignon
100 g kogt røget skinke
175 g flødeost
2 tsk mild sennep
½ tsk salt
3 spsk hakket purløg.
1 pakke frosen butterdej
Champignon skæres i skiver og svitses ca. 5 min på tør pande
Skinken i tern og kommes i en skål sammen med champignon og flødeost, sennep , salt og purløg.
Butterdejspladerne lægges ovenpå hinanden og udrulle til ca. 25 x 25 cm. og dejen læggen ovenpå bagepladen.
Fyldet på midten og siderne skæres i strimler på skrå. Enderne foldes først ind og strimlerne lægges over hinanden skiftevis højre - venstre (fletværk)
Pensles med æg og bages ved 200 grader i ca. 30 til 35 min.
Den går rent hjem hvergang, men det kommer an på hovedretten