|
| Kommentar Fra : AG112 |
Dato : 14-07-10 13:26 |
|
VI STEGER ALTID I JOMFRU-OLIVENOLIE, SOM JO OGSÅ SKULLE VÆRE MEGET SUNDT.
MEN ALLE OLIER KAN BRUGES, HVIS BARE DE KAN TÅLE DE HØJE TEMPERATURER SOM
STEGNING GIVER.
SÅ ER DET VIST BARE EN SMAGS SAG.
GOD FORNØJELSE MED DET.
MVH
AG112
| |
| Godkendelse af svar Fra : salacia |
Dato : 14-07-10 13:57 |
| | |
| Kommentar Fra : frieda |
Dato : 14-07-10 14:47 |
|
Jeg steger oftest i olivenolie (spansk gift), men til visse madvarer passer andre olier bedre.
Olivenolie har en meget karakteristisk smag, der kan overdøve.
Netop rasppaneret kylling ville jeg aldrig stege i olivenolie.
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|