/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Rognoncini
Fra : svendgiversen
Vist : 1035 gange
100 point
Dato : 06-04-10 20:58

På førende italienske restaurenter i Europa kan man få Rognoncini Senape.
Jeg gætter på at Senape er sennep, men hvad er Rognoncini?

Anbefalet af en ven der skriver:
Retten ser dødkedelig ud, men det smager himmelsk.

Inden vi bestiller vil jeg godt vide hvad det er...


 
 
Accepteret svar
Fra : Krummen

Modtaget 110 point
Dato : 06-04-10 21:04

Nyrer i sennepssauce

Kommentar
Fra : svendgiversen


Dato : 06-04-10 21:08

Hvis du har ret, så skal jeg ikke nyde noget...

Nyrer af hvad?

Kommentar
Fra : vagnr


Dato : 06-04-10 21:17

Rognons = Nyrer på fransk kan være af kalv, lam, eller gris, rognoncini er det samme

Smager, selv efter kraftig udvanding i eddike, af pis

Kommentar
Fra : smuller54


Dato : 06-04-10 21:19

Citat
Nyrer af hvad?




Nyrer fra især unge dyr er en delikatesse.(Lam, kalv og sommetider svinenyre)

italiens klassiske nyreret er trifolati - vil du have opskriften ???



Kommentar
Fra : smuller54


Dato : 06-04-10 21:29

Tænk, jeg synes kallun er værre. Det ligner små slangeskind.

Jeg kan godt huske, at jeg købte kallun, til min første hund, som skulle tøes op og koges - puha og jeg kan slet ikke tænke på andet - når jeg hører ordet kallun.

Men det er også nærmest en nationalret i Italien, med hver sit touch i den enkelt region. Og rigtig mange grøntsager i . Velbekomme

Kommentar
Fra : Krummen


Dato : 06-04-10 21:30

Smag og behag...det er heller ikke lige mig Men som din ven skriver, så smager det himmelsk i hans mund

Kommentar
Fra : Krummen


Dato : 06-04-10 21:32

Man kan ikke dele en smag - Hvad der er godt for den ene, kan være skidt for den anden

Kommentar
Fra : Nordsted1


Dato : 06-04-10 22:16



For mange år siden hvor jeg var i Italien første gang, var vi også ude at spise.. to danskere og to italienere, og det var italienerne der skulle bestille en typisk god italiens ret

Hold da op hvor var jeg glad/lettet, da jeg fandt ud af at det var kalvehjerner - og de var udsolgt

Godkendelse af svar
Fra : svendgiversen


Dato : 06-04-10 22:33

Tak for svaret Krummen.

Jeg fandt selv lidt på tysk og troede/tror det var/er kalve nyrer?
Men det fremgår tilsyneladende ikke af betegnelsen...

Kommentar
Fra : smuller54


Dato : 06-04-10 22:36

lammenyrer er på størrelse med kidney bønner - så det kan være du kan bedømme det på størrelsen :)

Kommentar
Fra : smuller54


Dato : 06-04-10 22:41

Rognone: nyre

Rognonicini: små nyrer (unge dyr)

Kommentar
Fra : smuller54


Dato : 06-04-10 22:44

kidney bønner - hvor mon det navn kommer fra

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408914
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste