|
 | Kinesisk dessert Fra : MSSBJ | Vist : 4915 gange 50 point Dato : 23-02-10 11:53 |
|
Hej
skal lave kinesisk dessert. Gode forslag modtages gerne
Også hvad angår drikkevarer dertil.
mvh
MSSBJ
| |
|
Friturestagt banan med is- fik det på en kina restaurant engang. Det var mums!
Noget med butterdej og banan, osv. i friture.
| |
 | Accepteret svar Fra : piaskov  |  Modtaget 50 point Dato : 23-02-10 15:18 |
|
Her er opskriften på dybstegte bananer :
4 bananer
2½ dl. mel
1 tsk. natron
2 spsk. sukker
2½ dl. vand
jordnøddeolie
vanilleis
Mel sukker natron og vand røres til dej i en skål.
Fjern skrællen fra bananerne og del dem i 3 stykker og rul dem i mel. Dyp bananstykkerne i dejen og lad overskydende dej dryppe af. Opvarm wokpande og tilsæt olie (kræver en del olie) Steg dem i olie indtil de er gyldenbrune. Tag dem op og lad overskydende olie dryppe af.
Serveres med vanilleis.
| |
 | Kommentar Fra : frieda  |
Dato : 23-02-10 15:23 |
|
Helt ærligt, kineserne "gør" ikke i desserter.
De ender almindeligvis et måltid med frisk frugt.
| |
 | Kommentar Fra : frieda  |
Dato : 23-02-10 15:25 |
|
PS: et insider trick hvad angår alle deje til friture:
Brug iskoldt vand (og jeg mener virkelig iskoldt) til dejen. Så suger frugten/grønsagerne/rejerne meget lidt olie; lækrere, billigere og sundere.
| |
 | Kommentar Fra : Christa.N  |
Dato : 23-02-10 18:39 |
| | |
|
Nøøj, Pia - tak for opskrift!
Den skal prøves - med is/iskoldt vand!
| |
 | Kommentar Fra : Nordsted1  |
Dato : 23-02-10 22:39 |
| | |
|
Godt, vi har dig, søjde Nordsted1
| |
|
Jepser!
| |
 | Godkendelse af svar Fra : MSSBJ |
Dato : 24-02-10 08:11 |
|
Tak for svaret piaskov.
Lyder rigtig, rigtig lækkert
mvh
MSSBJ
| |
 | Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|