/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Skal bage.
12-01-10 15:47
: granner01
12-01-10 15:48
: Nordsted1
12-01-10 15:49
: bentjuul
12-01-10 15:54
: Nordsted1
12-01-10 16:17
: TanteAnne
12-01-10 16:17
: piaskov
12-01-10 17:04
: smuller54
12-01-10 18:44
: piaskov
12-01-10 19:00
: smuller54
12-01-10 19:28
: granner01
18-03-10 15:09
: begga
Skal bage.
Fra :
piaskov
Vist : 671 gange
100 point
Dato :
12-01-10 15:43
Hej og god eftermiddag her.
Jeg skal bage en MASSE boller til lørdag eftermiddag.
Hvordan er det lige med koldhævning ??
Det har jeg godt nok aldrig prøvet før.
Har tænkt mig at lave dejen fredag aften og så bage lørdag formiddag.
Kan jeg forme og sætte på plade om aftenen og så direkte i ovnen næste formiddag ??
Og hvad med gær...der skal vel ikke så meget i så ??
Accepteret svar
Fra :
granner01
Modtaget 110 point
Dato :
12-01-10 15:47
Prøv at se her:
http://www.divxit.dk/birthes-madopskrifter/visbrugeropskrift.php?id=80
Kommentar
Fra :
Nordsted1
Dato :
12-01-10 15:48
På det pizzeria hvor jeg arbejdede, blev pizza(bollerne) lavet dagen før,og sat på køl til dagen efter.
Når de så skulle bruges, blev de "kørt over" af en kagerulle og ind i ovnen
Det kan sagtens lade sig gøre
Du kan finde opskrifter her
http://www.google.dk/search?hl=da&source=hp&q=koldh%C3%A6vet+br%C3%B8d&meta=&aq=1s&oq=kold+h%C3%A6v
Kommentar
Fra :
bentjuul
Dato :
12-01-10 15:49
En side vi selv bruger er denne
http://www.hindbersnitten.dk/bagerskolen/tips_til_brodbagning.php
her står alt om gær og hævning -
bare rul ned ad siden
Kommentar
Fra :
Nordsted1
Dato :
12-01-10 15:54
Jeg kender en pige (det var ikke mig), der ikke kunne forstå at hendes brød ikke blev til noget
For mor jeg har fulgt opskriften, jeg har sat brødene ind i en kold ovn... hun tænkte ikke på, at hun også skulle tænde for den på et tidspunkt
Kommentar
Fra :
TanteAnne
Dato :
12-01-10 16:17
Jeg har flere gange med held lagt dejen og formede bollerne om aftenen og så bagt om morgenen. De skal stå koldt om natten med et fugtigt klæde over og ca 1/5 gær i forhold til opskriften.
Om morgenen stiller du dem lunt og efter ca en halv time i ovnen og bag som du plejer.
Godkendelse af svar
Fra :
piaskov
Dato :
12-01-10 16:17
Tak for svaret granner01.
Der var jo også opskrift med og du var den første.
Kommentar
Fra :
smuller54
Dato :
12-01-10 17:04
lige på falderebet- husk at kig i tip
http://www.kandu.dk/Tip20199.aspx
Kommentar
Fra :
piaskov
Dato :
12-01-10 18:44
Tak smuller...det havde jeg ikke set .
Kommentar
Fra :
smuller54
Dato :
12-01-10 19:00
http://www.kandu.dk/Spg142441.aspx
og her er så anbefalingen
af de gode boller som hæver over en nat
ved ikke om det er frigivet - ellers koster det jo point at se svaret.
Men spørgeren har svaret at det blev afprøvet og at de var gode
Kommentar
Fra :
granner01
Dato :
12-01-10 19:28
Jeg har selv bagt koldhævede boller, det var så rart da børnene boede hjemme, så kunne de få friskbagte boller om morgenen.
Kommentar
Fra :
begga
Dato :
18-03-10 15:09
hej
prøv bogen meyers bageri
Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177549
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408820
Brugere :
218887
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.