|
|
Jooo...det er jo godt til at give smag i suppen...
Men det der interesserer mig er hvor meget salt det skjuler, for har man problemer med blodtrykket og ens vægt, er salt EN af de helt store syndere...
| |
| Kommentar Fra : Nordsted1 |
Dato : 28-12-09 17:21 |
|
Du må tage en smagsprøve af væden.
Når du til daglig ikke indtager ret meget salt, så må det være nemt for dig at bedømme om der er meget salt i
Du kan ikke se saltindholdet på varedeklarationen, eller er det lige den linje der ikke er nævnt
| |
|
Mine asparges var også fra COOP, hvor de så har flere forskellige fabrikater, dåser som glas.
Men de 0.8 % lyder jo så ikke af så meget, når det bliver fordelt med et par liter anden vædske, såsom fløde og vand f.eks.
# Nordsted1
Problemet er, at jeg opfatter det som affaldsvand...
| |
| Accepteret svar Fra : LuffeA | Modtaget 100 point Dato : 28-12-09 23:33 |
|
Hvis jeg har planer om at bruge lagen fra dåsen til at spæde sovsen eller suppen venter jeg med at smage til med salt til efter at lagen er hældt i, ellers kan det give for meget salt.
Jeg synes nu ikke at dåse/glas-varer er udpræget salte, undtagelsen er pølser som kan være meget salte.......og selvklart fisk.
| |
| Godkendelse af svar Fra : vedikkealt |
Dato : 09-01-10 23:02 |
|
Tak for svaret LuffeA.
Dit svar må så være det bedste her - ikke at de andre også var gode... men slut resultatet her må være, at man smager til til sidst, så man minimerer rettens salt indhold mest muligt, bortset fra det der får det til at smage rigtigt.
Bedste hilsner fra vedikkealt
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|