|
![](/images/profiles/noicon.gif) | Godkendelse af svar Fra : PrivateDK ![Tre en halv stjerne](/App_Themes/Normal/images/stars/small/star35.gif) |
Dato : 17-12-09 15:21 |
|
Tak for svaret frieda.
Det var bare det jeg ville vide.
| |
![](/images/profiles/noicon.gif) | Kommentar Fra : frieda ![Tre en halv stjerne](/App_Themes/Normal/images/stars/small/star35.gif) |
Dato : 17-12-09 15:27 |
|
God bagning.
Jeg måtte bruge den lyse til mine pebbernødder; var løbet tør for mørk.
De smager godt, men er noget blege
| |
![](/App_Themes/Normal/images/Window/Backgrounds/User_Message.gif) | Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|