|
| Holdbarhed marcipan. Fra : piaskov | Vist : 10911 gange 50 point Dato : 12-12-09 13:42 |
|
Hej med jer.
Er der nogen af jer der ved hvor lang tid marcipan kan holde sig i køleskabet EFTER der er taget hul på det.
Jeg har en del tilovers og skal bruge det senere.
Har prøvet at google men kan ikke finde noget om lige det
| |
| Kommentar Fra : Nordsted1 |
Dato : 12-12-09 13:44 |
|
Prøv at smage en lille bid, du kan hurtigt smage om det er blevet dårligt
Jeg fandt en rulle der var 4 mdr for gammel, men uåbnet... det fejlede intet
| |
| Kommentar Fra : piaskov |
Dato : 12-12-09 13:54 |
| | |
| Kommentar Fra : Nordsted1 |
Dato : 12-12-09 13:59 |
|
Så smag på det SENERE,, vi kan ikke lige svarer dig på om det stadig kan bruges om ca. 2uger jo
Jeg tror ikke det fejlet noget indenfor så kort tid, hvis det du'r nu
Ellers er det heldigvis heller ikke en herregård, hvis du blive nød til at købe nyt
Spis det dog nu, så går det ikke til spilde
| |
| Kommentar Fra : smuller54 |
Dato : 12-12-09 13:59 |
| | |
| Kommentar Fra : piaskov |
Dato : 12-12-09 14:15 |
| | |
| Kommentar Fra : smuller54 |
Dato : 12-12-09 14:31 |
|
Citat Kan IKKE åbne filen ??? |
det ved jeg ikke hvorfor du ikke kan, jeg kan stadig godt fra indlægget.
Det er chokolade med marcipan, som altså kan holde sig i 3 mdr.
Det må jo være det samme for marcipan. Og iøvrigt er det så sukkerholdigt, at det kan holde i flere mdr.
Når vi har lavet konfekt her i vores hjem bliver der altid lavet for meget. Det er ikke i køleskab men opbevares køligt i kagedåser. Resterne har jeg med på arbejdet helt henne i februar, men derefter bliver også for tørt, men aldrig dårligt.
| |
| Kommentar Fra : dova |
Dato : 12-12-09 14:37 |
|
Citat Jeg har et par ruller fra sidste års jul, og de smager fint og konsistensen er også fin. De er så 1 år gamle. Jeg laver ikke slik af dem, men bruger dem til bagværk. |
Netop.
Det vigtigste er at pakke marcipanen ind i noget der er tæt, da det ellers bliver for tørt.
Men det kan holde sig så længe.
| |
| Kommentar Fra : Birgitta |
Dato : 12-12-09 17:36 |
|
http://www.konnerup-co.dk/userfiles/File/Konnerup_produktoversigt.pdf
Konnerup skriver 3 mdr. for nogle chokolader med marcipan, og 5 mdr. for andre..
Det kommer an på, om marcipanen er ren eller den er blandet op med krydderier eller andre smagsstoffer.
Og når konnerup skriver en holdbarhedsdato, så er det jo ikke fordi konfekten bliver dårlig efter 3 måneder. Men den fine kvalitet forringes. Krydderier nedbrydes og spiritus fordamper. Konnerups chokolader er jo af meget høj kvalitet..... JEG kunne nu godt klare et par af deres bidder også EFTER sidste salgsdato...mmmmmmmmmm
Marcipanrester kan jo osse bruges til kransekage Nytårsaften...
| |
|
Jeg har marcipan i fryseren fra i sommers, og det bruger jeg så i revet tilstand i bagværk :)
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|