|
| Accepteret svar Fra : Camillasmoster | Modtaget 110 point Dato : 21-11-09 19:31 |
|
Sommerhvidkål er mere frisk og mild i smagen og hovedet er ikke så kompakt, som et vinterhvidkål.
Vinterhvidkål er mere "sejt" og kraftigt.
Håber, at du kan bruge dette.
Hanne
| |
|
Ja, hi hi smuller54 - jeg var hurtigst på knapperne
| |
|
Nah, det ved jeg da ikk'....... du skal nok få held af at give mig baghjul
| |
| Kommentar Fra : vagnr |
Dato : 21-11-09 20:08 |
|
En rose er en rose er en rose, som Gertrude Stein sagde.
Nu siger specielt de unge potato, potæto, eller i den danske version, kartoffel, kartoffel.
Der er, som de to damer (det går jeg lissom ud fra) har nævnt, lidt forskel, men både sommer- og vinterhvidkål, samt spidskål kan bruges til det samme, stuvet, råt (sommer- og spids er dog bedst her, spidskål bruger jeg tit som salat), coleslaw, svitset, i en hjemmelavet forårsrulle, kåldolmer osv.
Savoykål fungerer på samme måde, men ser meget sjovere ud!
| |
| Kommentar Fra : smuller54 |
Dato : 21-11-09 20:09 |
| | |
| Kommentar Fra : dova |
Dato : 21-11-09 23:47 |
|
Den væsentligste forskel på de to er holdbarheden.
Vinterhvidkål kan gemmes meget længe mens sommerhvidkål har en meget begrænset levetid, fordi det indeholder mere væske
| |
| Kommentar Fra : Krummen |
Dato : 22-11-09 00:12 |
|
Vinterhvidkål er lidt sødere..... synes jeg
| |
| Godkendelse af svar Fra : Højris |
Dato : 24-12-09 11:49 |
|
Tak for svaret Camillasmoster.
Ja tak for det, jeg fik så fat i et vinter hvidkål og min Tobington blev aldeles vellykkedet.
Opskriften, på opfordring
Glædelig og Højris
| |
|
Jeg vil gerne se opskriften - aner ikke, hvad det er
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|