/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Ribs gele
Fra : takker
Vist : 1371 gange
50 point
Dato : 23-07-09 07:58

Jeg har lavedet ribs gele men det er ikke stvinet helt - hvad kan man gøre

 
 
Kommentar
Fra : Olesen-50


Dato : 23-07-09 08:03



Op i gryden med det hele igen, og tilsæt lidt mere Marmelit

Kommentar
Fra : momomo


Dato : 23-07-09 10:53

Du har vel ikke sparet på sukkeret? der skal 1 kg sukker i pr. l saft, men kog om igen, kan købe Marmelit uden konserveringsmiddel i Kvickly/Brugsen.

Accepteret svar
Fra : transor

Modtaget 25 point
Dato : 23-07-09 11:57

For at stivne skal frugt indeholde tilstrækkelig med pektin i forhold til vandindholdet. Det naturlige indhold svinger meget med frugtsort og modningsgrad.
Tilsæt kun minimalt med vand ved kogningen men gerne sukker.

Mere pektin, kan opnås ved at blande med megen pektinrig frugt, som stikkelsbær eller grønne æbler. Man kan også købe koncentreret pektin fremstillet af citrusdfrugt. Normalt bkøbes det som et patentmiddel, hvor det er opblandet med formalet sukker. Det gør det nemmere at håndtere, afveje og opløse.
Pektin kan være kemisk behandlet så dt er bedst egnet til marmelade, syltrtøj, eller gee. Læs på emballagen. Brugsenne plejer at have et godt udvalg.

Kommentar
Fra : takker


Dato : 22-08-09 12:09

Man skulle bare have tålmodighed, så stivnet det

Godkendelse af svar
Fra : takker


Dato : 22-08-09 12:09

Tak for svaret transor.

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408929
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste