|  | 		    
					
    
        
            
                
                        
                
            
            
                
                        
                
            
            
                
                | |  | Kommentar Fra :
  Krummen | 
 Dato :  29-06-09 23:31
 | 
 |  | 
 
                Den SNOTDUMME  slår til igen   |  |  | 
 | |  | Kommentar Fra :
  Krummen | 
 Dato :  29-06-09 23:49
 | 
 |  | 
 
                Jeg har forsøgt at finde den Haparanda sauce, men endnu er det ikke lykkedes. Kan du bruge en af de andre 101 saucer her, så sig til. 
 Det er fandme utroligt, at den SNOTSTUPIDE  landsbytosse vic2000 ikke bare kan holde sin stupide kæft. For fanden han er en KRÆFTBYLD  på Kandu     | Citat Sauce Alone
 
 Sauce Apples
 
 Sauce Béarnaise
 
 Sauce Diane
 
 Sauce Maltaise
 
 Sauce Normande
 
 Sauce provençale froide
 
 Sauces
 
 Sauces -- Adobo
 
 Sauces -- Aillade
 
 Sauces -- Aioli
 
 Sauces -- Albert
 
 Sauces -- Alfredo
 
 Sauces -- Allec
 
 Sauces -- Allemande
 
 Sauces -- Amazu
 
 Sauces -- Awasezu
 
 Sauces -- A.1. Steak
 
 Sauces -- Banquière
 
 Sauces -- Barbeque
 
 Sauces -- Bâtarde
 
 Sauces -- Béarnaise
 
 Sauces -- Béarnaise
 
 Sauces -- Beurre Blanc
 
 Sauces -- Black Bean
 
 Sauces -- Brown (English)
 
 Sauces -- Butter
 
 Sauces -- Carbonara
 
 Sauces -- Chiri-zu
 
 Sauces -- Coronation
 
 Sauces -- Cranberry
 
 Sauces -- Cumberland
 
 Sauces -- Drawn Butter
 
 Sauces -- Espagnole
 
 Sauces -- Finadene
 
 Sauces -- Fish
 
 Sauces -- Garum
 
 Sauces -- Garum Ibericum
 
 Sauces -- Gastrique
 
 Sauces -- Gravy
 
 Sauces -- Halford
 
 Sauces -- Hard
 
 Sauces -- Hoisin
 
 Sauces -- Hollandaise
 
 Sauces -- Horseradish
 
 Sauces -- Leicestershire
 
 Sauces -- Liquamen
 
 Sauces -- Maltaise
 
 Sauces -- Marie Rose
 
 Sauces -- Marinades
 
 Sauces -- Matelote
 
 Sauces -- Mayonnaise
 
 Sauces -- Melba
 
 Sauces -- Mint
 
 Sauces -- Mojo
 
 Sauces -- Mojo (Cuban)
 
 Sauces -- Mole
 
 Sauces -- Muria
 
 Sauces -- Murri
 
 Sauces -- Nikiri
 
 Sauces -- Nitsume
 
 Sauces -- Normande
 
 Sauces -- Paloise
 
 Sauces -- Parisienne
 
 Sauces -- Passata
 
 Sauces -- Pasta
 
 Sauces -- Pasta for
 
 Sauces -- Peking
 
 Sauces -- Pesto
 
 Sauces -- Pipián
 
 Sauces -- Pizza
 
 Sauces -- Poivrade
 
 Sauces -- Ponzu
 
 Sauces -- Provençal
 
 Sauces -- Reform
 
 Sauces -- Rémoulade
 
 Sauces -- Salmuera
 
 Sauces -- Sambals
 
 Sauces -- Sambi-Zu
 
 Sauces -- Sanbai Zu
 
 Sauces -- Soubise
 
 Sauces -- Soy
 
 Sauces -- Sriracha
 
 Sauces -- Sushi-zu
 
 Sauces -- Tabasco
 
 Sauces -- Tabasco Green Pepper
 
 Sauces -- Tamari
 
 Sauces -- Tartar
 
 Sauces -- Teriyaki
 
 Sauces -- Tonkatsu
 
 Sauces -- Tosa Soy
 
 Sauces -- Vatapá
 
 Sauces -- Velouté
 
 Sauces -- Walnut
 
 Sauces -- White
 
 Sauces -- Worcestershire
 
 Sauces -- XO
 
 Sauces -- Yakiniku
 
 Sauces -- Yakitori
 | 
 |  |  | 
 | |  | Kommentar Fra :
  Krummen | 
 Dato :  30-06-09 00:23
 | 
 |  | 
 
                Jeg ser den nævnt ude omkring på nettet, men ingen svarer præcist på hvordan den laves. Det nærmeste jeg kommer det er en sauce hollandaise, men krydret kraftigt med urter. Et andet forslag fra nettet er noget der ligner en sauce beurre noir... næsten  branket smør tilsat capers, dild og citron. Den sidste model er, at det skulle være en lind sur/sød sauce smagt til med peberrod. Alle 3 saucer kan jeg sagtens forestille mig brugt til torsk. Personligt ville jeg nappe en sauce beurre noir.
 Ellers er der jo "Gudhjemdyp"    Skær bacon i tern sammen med  gulerødder og løg. Rist det hele på panden og når baconen er sprød og løgene bløde, hælder du hele molevitten over den kogte torsk.
 Men men det hjalp jo ikke på din Haparanda sauce....sorry.....   |  |  | 
 | |  | Kommentar Fra :
  vic2000  | 
 Dato :  30-06-09 06:14
 | 
 |  | 
 | Citat Jeg ser den nævnt ude omkring på nettet, men ingen svarer præcist på hvordan den laves.
 | 
  fra krummen    Hr, Krummen Over-GØJ over alle GØJ, er der er sq da fordi, den har opdaget, og vil ikke være sig bekendt, med at blive genkendt af en       ""KLAP TOrSK race"" som dig,"Krummen GØJ" for denne
   race vil Sousen helst undgå, og blive spist sammen med. 
   Krummen Gøj jeg kan godt finde den Souse opskrift, men uden blå blink,       også uden plet på/ fra Kandu  
                
                
                 |  |  | 
 | |  | Kommentar Fra :
  vic2000  | 
 Dato :  30-06-09 06:27
 | 
 |  | 
 | Citat Ellers er der jo "Gudhjemdyp"
 | 
  fra Krummen Over-GØJ
    Krummen Over - Gøj  det er sq godt du lægger brugsanvisning med til Gudhjemmedyp,  
   For du skal sq ikke bilde mig ind,  du kan sakke det Fremmed sprog, der bruges der, "" Bornholm""         For du ved jo ikke en gang,  hvad en  ""horre""  betyder,???  eller
   f, eks en "" Pible""    |  |  | 
 |  |  | 
 
                Haløjsa vic2000.
 Kunne vi ikke godt skrive ordentlig til hinanden?
 Jeg mener stedet her er for normale mennesker.
 Med venlig hilsen
 HUGO-BØRGE
                
                
                 |  |  | 
 | |  | Kommentar Fra :
  vic2000  | 
 Dato :  30-06-09 08:08
 | 
 |  | 
 | Citat Jeg mener stedet her er for normale mennesker.
 
 
 Med venlig hilsen
 HUGO-BØRGE
 | 
   Du,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,e   Hugo,  veeeeeeeed  duuuuuuuueeee  hvvvvvvoooorrr
   deeeeeeeee     Bøøøøøøøøøørggggggggggeeeeeeeeerrrrrr  er heeenndde
   her  kaaaaaannnnndddduuuu  Hr.    |  |  | 
 | |  | Kommentar Fra :
  LuffeA | 
 Dato :  30-06-09 08:17
 | 
 |  | 
 
                >>>> vic2000
 HOLD KÆFT !!!!!!!!!!!!!
 ....................................................................................
 Nu kan jeg ikke selv lide torsk, men den sauce Krummen omtaler med kapers er god til fisk.
 Lidt sennep i saucen passer også til torsk.
                
                
                 |  |  | 
 | |  | Kommentar Fra :
  vic2000  | 
 Dato :  30-06-09 08:49
 | 
 |  | 
 | Citat Jeg ved godt, at dette spørgsmål er ganske vanskeligt og det kræver måske en god portion held at finde svaret her på kandu. På den anden side har jeg så ofte set, at en del af brugerne - i udpræget grad top10-brugerne,
 | 
 fra Oldboston i anden tråd.
   Luffea  er du ikke oppe på dupperne, og iblandt Top 10,  så kan du godt 
    begynde og lære melodien, vel og mærke du kender den i forvejen,
   ""   Jeg snakker med mig selv. -- snakker med mig selv, o.s.v.  og så som du siger HOLD  KÆFT,  eller hvad har du en anden god IDE !!  luffea  
   Luffea du går glib af noget godt, ved at du ikke spiser Torsk,
   for der er nemmelig, rigtig mange Torske vitaminer i TORSK.
    og i GEDDER  "luffea" er der masser af BEN, til at få i den gale hals,
                
                
                 |  |  | 
 | |  | Kommentar Fra :
  vic2000  | 
 Dato :  30-06-09 09:32
 | 
 |  | 
 
                Til
   Luffea og Krummen,  har i ikke været en tur oppe i byen  Haparanda.
   så skulle i prøve det,  en smuk natur oplevelse, og så specielt dig luffea,  
   så vil du begynde og kunne li og spise Torsk, for der får du kun de 1 kl. torsk,  de halvrådne bliver frosset i blokke til bla, Minkfoder fabrikken i Esbjerg,   har selv hentet 2 læs der, med kølebil og kørt til Esbjerg. 
 
                
                
                 |  |  | 
 | |  | Kommentar Fra :
  frieda  | 
 Dato :  30-06-09 10:10
 | 
 |  | 
 
                Må jeg som sædvanlig anbefale den lille knap nede i højre hjørne, hver gang vic2000 er på banen med perfide indlæg, der intet har med spørgsmålet at gøre.
 Desværre har jeg aldrig hørt om sovsen.
 Kan en del andre, der er brilliante til fisk, hvis interesse.
                
                
                 |  |  | 
 | |  | Kommentar Fra :
  Krummen | 
 Dato :  30-06-09 10:32
 | 
 |  |  |  |  | 
 | |  | Kommentar Fra :
  Krummen | 
 Dato :  30-06-09 10:40
 | 
 |  | 
 
                Og for at drille Frieda hi hi, så staves brillant ikke b r i l l i  a n t    Iflg. Gyldendals Fr.ordbog. | Citat brillant2 [briljant] (fr., præs.ptc. af briller brillere», funkle) funklende, strålende, flot; nu mest: fortræffelig
 | 
 |  |  | 
 | |  | Kommentar Fra :
  frieda  | 
 Dato :  30-06-09 10:43
 | 
 |  | 
 
                Tak krummen.
 Jeg stikker lige min sætter  nisse retskrivningsordbogen.
                
                
                 |  |  | 
 | |  | Kommentar Fra :
  LuffeA | 
 Dato :  30-06-09 10:53
 | 
 |  | 
 
                Det KAN have været en lokal sauce som en kok på en restaurant lige brugte en sæson eller to, men opskriften er så ikke nået videre end til kokken selv o´g de gæster der har bedt om opskriften.
 Der opstår jo tid efter anden navne på mad, øl og vin som kun bliver serveret i kort tid i en eller anden madlavning.
 Og vic2000, jeg er rablende ligeglad med top ti, også med torsk.....og torskehoveder    |  |  | 
 | |  | Kommentar Fra :
  LuffeA | 
 Dato :  30-06-09 11:02
 | 
 |  |  |  |  | 
 | |  | Kommentar Fra :
  LuffeA | 
 Dato :  30-06-09 13:28
 | 
 |  | 
 
                Skal det være "gräsløk" ?
 Jeg mener at den svenske kok Tina (hende i DR2 med de dejlige p*****) havde noget lignende i en af sine udsendelser.
 Tag Jer i agt, om lidt kommer vic2000 med en kålopskrift.
                
                
                 |  |  | 
 | |  | Kommentar Fra :
  Krummen | 
 Dato :  30-06-09 16:16
 | 
 |  | 
 
                p*****)   Tænder staves med T  Luffe. Tror for øvrigt, at hun hellere vil kendes på hendes mad end på tænderne...... af en gammel gris Luffe!!!!
                
                
                 |  |  | 
 | |  | Kommentar Fra :
  vic2000  | 
 Dato :  30-06-09 17:19
 | 
 |  | 
     ja-ja luffea,  prøv du og krummen,  bare og få det i skrutten med en sugerør,  for Krummen forstår ikke og holde /  bruge normal værktøl, til indtagelse af måltider,  nej luffea  det gør han ikke,
   men velbekomme jer, 
   hvad fanø så ta hel til Haparanda. for en opskrift på en sovs  når dova har gæster derfra, der kan fortælle jer det,  u ha da da,  hvor der lukkes CO2  ud,     
                
                
                 |  |  | 
 | |  | Du har følgende muligheder |  | 
 |  | 
            
               
                    Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
 Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
 |  |  | 
 |  |