/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Okseklump - Grydesteg
03-06-09 22:43
: larve2
03-06-09 22:53
: Nordsted1
03-06-09 23:04
: FrejaFlop
Okseklump - Grydesteg
Fra :
FrejaFlop
Vist : 4094 gange
100 point
Dato :
03-06-09 22:26
Hej - jeg har købt en okseklump på ca 1400 g omrullet med bacon og jeg vil gerne lave det som en grydesteg. Det står der også udenpå at man kan. Skal jeg regne med et par timer i en gryde - simre under låg? Jeg vil blot gerne vide om det kun skal småkoge i en times tid eller om jeg skal regne med ca. 2 timer - da jeg har inviteret gæster og gerne vil servere maden ca. kl. 18. Jeg vil anvende stegetermometer. Skal kødet være tildækket af væske under kogning eller blot halvt tildækket ?
Accepteret svar
Fra :
larve2
Modtaget 110 point
Dato :
03-06-09 22:43
Hej Freja
Du behøver da ikke noget stegetemometer. Hvis det er godt kød, er et par timer da helt fint - men hvis du har tid gør 3 timer heller ikke noget. Men det skal jo ikke være rødt kød, derfor ikke brug for termometer. Giv den et par løg, gulerødder og bladselleri, samt laurbær og gerne en håndfuld krydderurter - brun den , hæld lidt rødvin over og lad den simre i 2-3 timer. Så kan du overveje tilbehøret så længe...
Lars
Kommentar
Fra :
Nordsted1
Dato :
03-06-09 22:53
Der findes flere opskrifter, her er der en af dem
http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=6197
Hvis du har lyst til at kikke videre
http://www.google.dk/search?hl=da&q=okseklump%2Bgrydesteg&meta=&aq=f&oq=
Godkendelse af svar
Fra :
FrejaFlop
Dato :
03-06-09 23:04
Tak for svaret larve2. Nu føler jeg mig mere afklaret med hvordan jeg skal gribe det an.
Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177549
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408818
Brugere :
218887
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.