Beuf Stroganoff
170 g oksekød, i strimler og uden fedt
75 g løg
50 g gulerødder
75 g svampe
100 g hakkede tomater, evt. friske
ca 1 dl bouillon, kan evt. udelades
salt & peber
laurbærblade og andre krydderier efter smag kan eventuelt tilsættes
ca. 2 tsk mel, til jævning
Svits kødet i en gryde og tilsæt herefter alle grønsagerne, der snittes fint. Bouillon eller lidt vand tilsættes. Lad det småsimre med låg på til grønsagerne/kødet er mørt.
Smages til med krydderierne. Til sidst jævnes retten.
Lav evt. dobbelt portion, retten kan godt varmes op næste dag.
Andre grønsager kan også bruges, eller der kan tilsættes ekstra grønsager efter smag.
Tip: En kogt sellerimos smager rigtig godt til retten. (Knoldsellerien skrælles og skæres ud i små tern og koges mør med lidt salt, blendes med plantemargarine)
Serveres herefter på tallerkenen med beuf stroganoffen ovenpå.
http://opskrifter.heede.dk/?oid=689
Velbekomme