|
| Jalapeño poppers Fra : Klumme | Vist : 3017 gange 10 point Dato : 21-11-08 21:28 |
|
Har fundet en opskrift på Jalapeño poppers, som ser nem ud. Den var på engelsk og jeg har oversat den så derfor de lidt skæve mål. Den vil jeg dele med de af jer, som er til det stærke Hvis nogen ikke ved hvad det er, så er det en chili som er fyldt med ost og derefter paneret og stegt i olie. Whauuuu og de smager bare sååååå godt
Jalapeño poppers
Ingredienser til 32 stk.
350 g flødeost, blødgøres
• 225 g hakket Cheddar-ost
• 10 g / 1 spsk. bacon stumper (bits)
• 350 g Jalapeños - 32 stk. - ikke for store
• 2,5 dl mælk
• 125 g hvedemel
• 110 g rasp
• 2 l stegeolie
Fremgangsmåde
I en skål blandes flødeost, Cheddar-ost og bacon stykker. Put denne blanding i de halverede og rensede Jalapeños Husk lige gummihandsker og klø ikke i øjne eller kønsdele
Put mælk og mel i hver sin skål. Dyp de fyldte Jalapeños i mælk derefter i mel, og sørg for de er godt belagt med mel og er godt forseglet. Lad lad dem tørre i ca. 10 minutter
Dyp Jalapeños i mælken igen og panér dem derefter med rasp. Lad dem tørre, og gentag derefter det hele en gang til, så du er sikker på at Jalapeños'serne er helt forseglet.
I en dyb pande - wokpande eller stegepande med høj kant, varmes olien op til 180° C.
Fritér de panerede Jalapeños i 2 til 3 minutter, indtil de er gylden-brune. Tag dem op med en hulske og lad dem dryppe af på køkkenrulle.
Nedenstående gad jeg ikke oversætte, men det essentielle for opskriften er, at de er velegnet til frysning
"This recipe is made by taking the best of three or four popper recipes and combining them to make something that tastes wonderful. A frequent request at my house, and at others. I usually make 100 and put them in the fridge. They don't last long. Adjust the amount of bacon bits and type of shredded cheese to taste. Increase the recipe as necessary! Lots of tests helps to best figure out the way you like it. Be sure to wear rubber gloves while seeding the jalapeños -- they will burn."
Fundet her http://allrecipes.com/Recipe/Best-Ever-Jalapeno-Poppers/Detail.aspx og her kan man finde en kalkulator, som kan omregne alle målene til det antal Jalapeños man ønsker at lave. Smart ik?
Vaya para que los Gringos
| |
| Accepteret svar Fra : fotowig | Modtaget 15 point Dato : 21-11-08 21:39 |
|
Jeg er forfærdelig ked af det, men jeg har en der er bedre:
American Buffalo Turds.
Nogle chilier (her plejer jeg at bruge de billige fra brugsen).
dobbelt så mange skiver bacon
et bæger Philadelfia (af den almindelige)
Halvér chilierne og befri dem for (de fleste) kærner og frøstandere
Fyld de halve chilier med Flødeost
Vikl (hedder det dét) en skive bacon om hver
Giv dem 20 minutter i ovnen på 200 grader, eller endnu bedre indirekte på en varm webergrill.
| |
| Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 21-11-08 21:50 |
|
Tør øjnene..det skal du da ikke være ked af, men på den anden side kan du jo ikke vide hvad der er bedre, hvis du ikke har smagt de 133.000 andre "opskrifter" på Jalapeño poppers, som findes på Google. Værsgo LOOL http://makeashorterlink.dk/7fa2f3fa
| |
| Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 21-11-08 23:00 |
|
Tedd..
Nøøøø jeg har ikke lige en stående, kan jeg se, men du har jo på det nærmeste selv skrevet opskriften. Afhængig af hvor hard core du er til det stærke, må du vælge chilitype. Jeg ville elske Jalapeños styrke, men man kan jo købe tørret chili og så bare krydre som man nu kan li det. Bliver det stærkere end hvad Jalapeños gir, bryder jeg mig ikke om det. Man kan slet ikke smage resten af ingredienserne og det er da ærgeligt. Osten ...jeg ville bruge revet Mozarella.
Men skal det ikke lige være idag, så vil jeg da gerne eksperimentere med en opskrift, til engang i næste uge.
| |
| Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 21-11-08 23:13 |
|
Man skal altså ikke lave en blind date med dig... du tar det alt for bogstaveligt LOOOL
| |
| Kommentar Fra : fotowig |
Dato : 21-11-08 23:22 |
|
Og nu til der psud øh pesh øh ah.. pseuduvidenskabelige.
Chili MODVIRKER og hjælper mod mavesår! Det er en påstand ja. Men den er ikke uunderbygget.
Jeg har i årevis haft mavekatar, det har jeg ikke mere fordi jeg begyndte at spise meget mere chili.
Kom til at tale med en ven (kendt fra TV) om emnet. Har har længe lidt af mavesår/sur mave/og øv bøv. Så fik han det råd at spise MEGET chili. Han gjorde det og tryllebum!
| |
| Kommentar Fra : Nordsted1 |
Dato : 21-11-08 23:29 |
|
Citat Han gjorde det og tryllebum |
tror sgu da faan, maven døde vel
klumme det var ellers yders fornuftigt at du nævnte det med plastikhandsker, for en del år siden, havde den yngste sådan en plante med nogle røde bær (chili?) på, som han ikke kunne holde nalderne fra, selv om jeg havde sagt det. En aften kom han drønende til mig, hans øjne var helt hævede og gjorde ondt, han ville først ikke fortælle hvad der var galt, indtil jeg kom i tanke om planten..........så var det ellers ind under vandhanen med ham, det hjalp heldigvis
| |
| Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 21-11-08 23:29 |
|
Apropos...Jeg sad engang på Tokanten og spiste. En spøjs herre sad ikke så langt derfra. Han havde bestilt en mega Wienerschnitzel ku jeg se da tjeneren kom med maden. På bordet stod der salt, peber og sukker, det sidste i sån en med tud. Den spøjse begyndte at pladre sukker på schnitzlen som det var det naturligste i verden. Tjenerne på Tokanten var altid ret friske og sjove, og en af dem gik over til hans bord, og sagde...vi har osse salt hr. imens han skubbede saltbøtten frem til ham. LOOOl Idiot.
Nå han blev endnu sjovere, for da han skulle betale havde han lutter 25 ører i en plastpose. Han havde nasket ungernes sparebøsse eller en telefonbox var vi sikre på. Fed underholdning foruden lækker mad. Er desværre nedlagt nu og er blevet til en steril "glas og stål café" og 700 slags dum kaffe.
| |
| Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 21-11-08 23:33 |
|
Bakterien vi alle har i maven, men som gnasker i såret når der først er gået hul hedder Helicobacter Pylori, og den afgår vel stille og roligt ved døden, når den får en spand chili i hovedet
| |
| Kommentar Fra : fotowig |
Dato : 21-11-08 23:37 |
|
Sådan Klumme.
Så er det jo kke bare ammestuesnak. TAK!
| |
| Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 21-11-08 23:39 |
|
En anden gang Nordsted, så brug piskefløde. Capsain - det stærke stof i chili - er ikke vandopløseligt og er svært at fjerne med vand, hvor i mod fløde eller youghurt virker bedre og hurtigere.
| |
| Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 21-11-08 23:47 |
| | |
| Kommentar Fra : Nordsted1 |
Dato : 21-11-08 23:48 |
|
Det er altså ikke altid det er lige nemt at opdrive mælk på restauranter... den ene var en i London, en rigtig fin herreklub, playboy club tror jeg det hed, dullerne var i hvert tilfælde klædt ud som kaniner
Den anden gang var på en restaurant i Gambia, og der serverede heller ikke mælk, for jeg havde ved en lejlighed opdaget at vand ikke hjalp... min mand og bror de tumper fik lokket mig til at spise en syltet grøn chili.... de havde spist en hver, og sagde de smagte godt og sagde at det kunne jeg sagtens smage på mæææænd
Klumme.... banditten=snøfte
| |
| Kommentar Fra : LuffeA |
Dato : 22-11-08 05:24 |
|
Jeg smurte engang tigerbalsam et sted på kroppen og gned øjnene 1/2 time efter.
Hvis tårer var guld var jeg blevet rig
| |
| Kommentar Fra : bluesky |
Dato : 22-11-08 15:49 |
|
Hejsa - opskrift skal prøves og her er en variant til os som godt kan lide mexi-mad.
Kyllinge fillet bankes flade
Jâlepenos renses for sten
Cheddar ost og Jâlepenos (halve) rulles ind i kylling fillet
Bacon skiver rulles uden om
Steges på grill eller grillpande og pensles løbende med Terriaky (?) marinade..... mums
Hilsen
Bluesky
| |
| Kommentar Fra : Nordsted1 |
Dato : 22-11-08 16:09 |
|
Her er der en video
Manden kan få de der stærke sager, jeg kan vel bare bruge grønne pebber?
| |
| Kommentar Fra : bluesky |
Dato : 22-11-08 18:22 |
|
Hejsa igen,
Glimrende video - ærgerligt at sne har dække min Weber. Men Nordsted selvfølgelig kan du være en "tøs" og bruge grøn/gul/rød pebber istedet. Du får stadig en forrygende smag !
Bluesky
| |
|
meget underholdende tråd, den fik sgu lattermusklerne i gang .
god weekend
chicapigen
| |
| Kommentar Fra : LuffeA |
Dato : 24-11-08 17:12 |
|
Nå ja, hvis damen er så vild med italiensk så brug en god Ricotta ost til de pebre sager.
| |
| Kommentar Fra : No1Here |
Dato : 26-11-08 14:06 |
|
Citat Jeg ved det af dyrekøbt erfaring. Havde renset 5 - 6 chilier og skyllede og tørrede bare fingerne i køkkenkluden, hvor efter jeg lige skulle slå en streg....... HOLY SHIT. Det gør jeg ALDRIG mere |
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|