Citat Det skal ikke være kartoffelsalat |
Jeg prøver nu alligevel med en skøn krydret variant
Eller en god pastasalat - se her
http://www.arla.dk/C1256F0A0041AB8A/O/pastasalater.html
Du kan også servere små ovnbagte kartofler. Små kartofler skrubbes, drysses med salt og Herbes de Provence (færdig krydderiblanding). Læg dem på bagepapir små smørklatter på. Luk bagepapiret med hæfteklammer - ind i ovnen 200 grader ca 40 min. smager skønt
Dertil en god skål salat.
Ingefærkrydret kartoffelsalat
Tilberedningstid: 60+ min.
Årstid: Hele året
Antal: Tilbehør til 6
1½ kg skrabede nye kartofler
4 tomater (ca. 300 g)
Salatsauce
½ liter Karolines Køkken cremefraiche 18%
250 g Karolines Køkken kvark 1%
1 dl grofthakket bredbladet persille
2 spsk finthakket frisk ingefær
1 spsk finthakket rød chilipeber
1 tsk sukker
2 tsk groft salt
friskkværnet peber
Pynt
bredbladet persille
Hertil
750 g grillet kød, fx kyllingefilet
600 g dampede grønsager, fx haricots verts
Kog kartoflerne i letsaltet vand, lad dem køle af og skær de største i mindre stykker. Skær tomaterne i både.
Salatsauce: Rør cremefraiche, kvark og de øvrige ingredienser sammen. Vend kartofler og tomater i og smag til. Server den ingefærkrydrede kartoffelsalat til kød og grønsager.
Tip: Kartoffelsalaten kan stå tildækket i køleskabet til næste dag.
http://www.arla.dk/C1256F0A0041AB8A/O/orientalsk-kartoffelsalat.html