/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
dyre ryg spgs 1
Fra : 1133
Vist : 1934 gange
300 point
Dato : 06-05-08 16:10

hej jeg skal lave dyreryg på lørdag den vejer ca 2,6 kg
skal jeg ikke tage den på torsdag og ligge den i køleskab til optøning

 
 
Kommentar
Fra : vagnr


Dato : 06-05-08 16:14

Det ville jeg gøre, hvis jeg havde en dyrekølle i fryseren, suk

God fornøjelse med den

Kommentar
Fra : 1133


Dato : 06-05-08 16:17

hvorfor er du sur,

Kommentar
Fra : hawaii7


Dato : 06-05-08 16:33

Ja tag den ud i god tid og lad den tø op i et par dage.


hawaii7

Kommentar
Fra : vagnr


Dato : 06-05-08 17:03

@1133

Jeg er ikke sur, ved bare ikke hvordan man laver en misundelig smiley

Kommentar
Fra : transor


Dato : 06-05-08 20:04

Du skal ikke ligge i køleskab . lig du hellere i din seng.
Men det er en god ide at lægge dyreryggen til optøning i køleskab ca 30 timer før stegningen.

Husk der er forskel på at ligge og at lægge.

Accepteret svar
Fra : fotowig

Modtaget 300 point
Dato : 06-05-08 21:15

Jeps. Et par dage før du skal bruge den er det en god idé at lægge den i køleskab. Og tag den ud 3-4 timer før du skal stege den så den ikke får chock af at rykke direkte fra køleskabet til grillen/ovnen.
Det er en rigtig god idé at pakke den ind i bacon før stegningen. Det forhindrer at den bliver for tør og giver en herlig vildtsmag til sovsen. Og hvis du har en Webergrill er det det HELT rigtige sted at stege den. Kom lidt krydderurter erter smag og en sjat vand i drypbakken, og sovsen bliver UHHMMM.
(Selvfølgelig indirekte varme)

Kommentar
Fra : Axelise


Dato : 06-05-08 22:29

Enig med ovenstående. Du kan også købe spæknet til "bardering", som det hedder, hos slagteren, da dyreryg ganske rigtigt kan have en tendens til at blive for tørt, det er jo magert kød. Så jeg plejer også at pakke den lidt ind i spæk.
Torsdag aften ville jeg også tage stegen ud af fryseren og lægge den i køleskab.

Godkendelse af svar
Fra : 1133


Dato : 07-05-08 14:22

Tak for svaret fotowig.

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177549
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408820
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste