/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
dyre ryg spgs 1
06-05-08 16:14
: vagnr
06-05-08 16:17
: 1133
06-05-08 16:33
: hawaii7
06-05-08 17:03
: vagnr
06-05-08 20:04
: transor
06-05-08 21:15
: fotowig
06-05-08 22:29
: Axelise
07-05-08 14:22
: 1133
dyre ryg spgs 1
Fra :
1133
Vist : 1934 gange
300 point
Dato :
06-05-08 16:10
hej jeg skal lave dyreryg på lørdag den vejer ca 2,6 kg
skal jeg ikke tage den på torsdag og ligge den i køleskab til optøning
Kommentar
Fra :
vagnr
Dato :
06-05-08 16:14
Det ville jeg gøre, hvis jeg havde en dyrekølle i fryseren, suk
God fornøjelse med den
Kommentar
Fra :
1133
Dato :
06-05-08 16:17
hvorfor er du sur,
Kommentar
Fra :
hawaii7
Dato :
06-05-08 16:33
Ja tag den ud i god tid og lad den tø op i et par dage.
hawaii7
Kommentar
Fra :
vagnr
Dato :
06-05-08 17:03
@1133
Jeg er ikke sur, ved bare ikke hvordan man laver en misundelig smiley
Kommentar
Fra :
transor
Dato :
06-05-08 20:04
Du skal ikke ligge i køleskab . lig du hellere i din seng.
Men det er en god ide at lægge dyreryggen til optøning i køleskab ca 30 timer før stegningen.
Husk der er forskel på at ligge og at lægge.
Accepteret svar
Fra :
fotowig
Modtaget 300 point
Dato :
06-05-08 21:15
Jeps. Et par dage før du skal bruge den er det en god idé at lægge den i køleskab. Og tag den ud 3-4 timer før du skal stege den så den ikke får chock af at rykke direkte fra køleskabet til grillen/ovnen.
Det er en rigtig god idé at pakke den ind i bacon før stegningen. Det forhindrer at den bliver for tør og giver en herlig vildtsmag til sovsen. Og hvis du har en Webergrill er det det HELT rigtige sted at stege den. Kom lidt krydderurter erter smag og en sjat vand i drypbakken, og sovsen bliver UHHMMM.
(Selvfølgelig indirekte varme)
Kommentar
Fra :
Axelise
Dato :
06-05-08 22:29
Enig med ovenstående. Du kan også købe spæknet til "bardering", som det hedder, hos slagteren, da dyreryg ganske rigtigt kan have en tendens til at blive for tørt, det er jo magert kød. Så jeg plejer også at pakke den lidt ind i spæk.
Torsdag aften ville jeg også tage stegen ud af fryseren og lægge den i køleskab.
Godkendelse af svar
Fra :
1133
Dato :
07-05-08 14:22
Tak for svaret fotowig.
Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177549
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408820
Brugere :
218887
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.