/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
grilrist
Fra : karin42
Vist : 827 gange
100 point
Dato : 27-04-08 19:52

jeg har så svært ved at gøre grilristen ren efter koteletter og andet der er marineret først - er her en rigtig klog sjæl der har en nem og hurtig måde at løse det ret iriterende problem på ?
vi gider ikke lave mad på en griset rist


 
 
Kommentar
Fra : sverola


Dato : 27-04-08 19:59

Kom din grillrist i en sort affalds sæk -hæld lidt salmiakspiritus ned til den-lav en knude på posen og dagen efter kan du vaske det hele væk som ingenting.
MEN STIK IKKE NÆSEN NED I POSEN!!!!!

mvh R

Kommentar
Fra : karin42


Dato : 27-04-08 20:05


tak for det , men den kender jeg godt - det var nok noget mere " økologisk " jeg søgte , vi griller næsten hver dag såe...........


Kommentar
Fra : Klumme


Dato : 27-04-08 20:07

Smør den ind i brun sæbe og pak den i plast. Så kan du skylle det hele af dagen efter.

Kommentar
Fra : Klumme


Dato : 27-04-08 20:08

Læg staniol på risten fremover, inden du starter grillning af koteletterne og andet guf

Kommentar
Fra : Eyvind


Dato : 27-04-08 20:10

Økologisk - gå hen til svineproducenten - han har sikkert lidt økologisk salmiakspiritus du må få.

Kommentar
Fra : Klumme


Dato : 27-04-08 20:11

Kan være jeg er lidt fatsvag, men hvad er pointen i dit indlæg eyvind???

Kommentar
Fra : nenner1


Dato : 27-04-08 20:12

det nemt. når du er færdig med at grille og mens grillen og risten stadigvæk er brandvarm renser du den lige med grillbørsten, alt flyver lige af, et godt glæsel fif.

Kommentar
Fra : Eyvind


Dato : 27-04-08 20:32

Tja - det ved jeg såmænd heller ikke.

Kommentar
Fra : sansemotorik


Dato : 27-04-08 20:36


Du lægger den på græsplænen. Det lyder som en spøg, men det virker!!!

Fik tipset af min tidligere svigerfar, som er yderst patentlig med rengøring.

Accepteret svar
Fra : Ysseven

Modtaget 110 point
Dato : 27-04-08 20:38

Hos os bliver hele grillen (med den snavsede rist på) varmet rigtig godt op (altså næste gang vi bruger den), derefter penslet med helt almindelig madolie, og tørret efter med køkkenrulle!

Det er nemt og ufarligt - og det virker.

Kommentar
Fra : Klumme


Dato : 27-04-08 20:55

Nå okay...så fik vi lige meget ud af det

Godkendelse af svar
Fra : karin42


Dato : 27-04-08 21:54

Tak for svaret Ysseven.

det lyder som om det er noget der kan bruges
tak for svaret .

Kommentar
Fra : karin42


Dato : 27-04-08 21:55


også tak for alle de mange svar ( også de " økologiske " )

Kommentar
Fra : Eyvind


Dato : 28-04-08 09:39


- og vi gør faktisk det samme som Ysseven...........

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408918
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste