|
| Kommentar Fra : jeb3 |
Dato : 13-02-08 18:47 |
| | |
| Accepteret svar Fra : jeb3 | Modtaget 60 point Dato : 13-02-08 18:54 |
|
Pensel bunder med olie - et tyndt lag.
Hæld en god hjemmelavet tomat sauce på.
Hæld masser af ost på
fyld:
oksefars brunet med diverse krydderier og vhidløg
Bacon
løgringe
Rød peber
-
Skinke
ananas
-
Oksefars som ovenfor krydret med karry
Banan
-
Det var da et par eksempler.
| |
| Kommentar Fra : ans |
Dato : 13-02-08 18:54 |
|
Spiser du pizza hver dag !!! I går skulle du lige hente en pizza, men det var måske fra dit eget køkken !!!
Blev den ikke så god, som du havde håbet ?
| |
| Kommentar Fra : Nordsted1 |
Dato : 13-02-08 19:01 |
|
Det smager også godt med skiver af røget medister
Oregano
Basillikum
Hvidløgsolie
skinkestrimler og alt hvad du ellers kender fra købe pizzaerne
og til sidst friske salatblade med dressing
Pizza er Italienernes svar på vores biksemad,så du kan komme på lige hvad du har lyst til, så bare kik i køleskabet, måske du oven i købet kan komponerer en ny pizza
| |
| Kommentar Fra : frieda |
Dato : 13-02-08 19:17 |
|
Basis: den gode hjemmelavede tomatsovs:
en dåse tomater (blendes)
en smule sukker
lidt citronsaft
salt, peber, diverse friske krydderurter, du har for hånden
fyld:
1. En rest hamburgerryg og hvad du ellers har af champignoner, grøn peber, løg etc., revet ost
2. Hele spinatblade (dampet lynhurtigt), tun fra dåse, løgringe, evt sardeller, revet ost
3. Ruccolisalat, røget skinke (Parma, Daniel, serrano e.l.), parmasan i tynde skiver
Jummy, jummy
| |
| Godkendelse af svar Fra : iOliver2 |
Dato : 13-02-08 19:20 |
| | |
| Kommentar Fra : iOliver2 |
Dato : 13-02-08 19:23 |
|
Klumme
tys - vi er nogle der snart skal spise :)
| |
| Kommentar Fra : frieda |
Dato : 13-02-08 19:23 |
|
Oksefars og banan
Undskyld, men der mistede jeg appetit en
| |
| Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 13-02-08 19:27 |
|
Ja ja Oliver, men derfor kunne du jo teoretisk godt lade sp. stå åbent. Det kunne jo være at der kom en gudsbenådet pizzabager ind på scenen og bare havde OPSKRIFTEN
| |
| Kommentar Fra : ans |
Dato : 13-02-08 19:58 |
|
Jeg ved det. På et tidspunkt "fulgte" jeg en flæskesteg. Ringede diverse steder hen.
Jeg troede sidste udkald før spanden var farsen, men nu skriver du, at det er den røget medister, der er sidste udkald.
Desuden køber jeg aldrig lun leverpostej i en delikatesse. Det er også sidste udkald før spanden.
Men jeg tror det er lovligt
| |
| Kommentar Fra : ans |
Dato : 13-02-08 20:53 |
|
Det var også i en forretning, der havde "slagteriafdeling"
Den flæskesteg blev bare mindre og mindre. Datomærkningen blev ændret 3 gange på 1 uge. Der var et kendetegn på stegen. Den midterste svær var "krøllet" Det er nu ikke alle stege, der har en krøllet svær på midten.
Jeg ringede hid og did, men ingen havde tid til at komme og se på stegen. Jeg klagede til forretningen, men uden resultat. Jeg havde ugen inden da købt en flæskesteg, som bare var sur.
Men jeg fik da oplysning om, i hvor lang tid en "flæskesteg" kan leve.
Derfor køber jeg ikke "lune retter" fra en delikatesse i et supermarked.
Jeg får
| |
| Kommentar Fra : jeb3 |
Dato : 13-02-08 20:56 |
|
Frikadeller fra delikaessen er værre.
Først en steg fra slagterafd.
Den sælges ikke
Så skæres den til kotelleter
De sælges ikke
SÅ hakkes de til fars.
Det sælges ikke. Så ind i delikatessen til frikadeler
| |
| Kommentar Fra : ans |
Dato : 13-02-08 21:08 |
|
Ja men før stegen skæres til koteletter, så er det en kamsteg uden svær.
Efter koteletterne bliver det til skinkekød i tern. Så bliver det til hakket flæskekød. Det bliver så blandet samme med hakket kalvekød. Juuuhuuu så har vi hakket kalv & flæsk.
Men til sidst ender det i en delikatesse. Sikkert fyldt med en masse krydderier, så den rådne smag er forsvundet
For mig er det sidste udkald før spanden .... hvem, der så vil bruge den
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|