/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Gratin i microovn.
Fra : jesper.s
Vist : 6621 gange
60 point
Dato : 22-01-08 09:37

Kan man opvarme en gratin med skinke og blomkål i en microovn, uden den bliver ødelagt, samt hvor hurtigt/langsomt skal den opvarmes?

På forhånd Tak!



 
 
Kommentar
Fra : frieda


Dato : 22-01-08 10:07

En gratin kan ikke med et godt resultat opvarmes, hverken i normal ovn eller mikro.

Jeg ville spise den kold.

Frieda

Kommentar
Fra : HelleBirgitte


Dato : 22-01-08 13:58

Du skal også være opmærksom på bakterier, hvis du genopvarmer mad.
.
Citat
Genopvarmning af mad
Ved genopvarmning af fødevarer skal temperaturen overalt i fødevaren op på 75°C for at være tilstrækkeligt gennemvarmet


http://www.horesta.dk/Emner/GastroFodevarer/Fodevarer/Hygiejneregler/God%20koekkenhygiejne.aspx

Accepteret svar
Fra : TanteAnne

Modtaget 60 point
Dato : 23-01-08 12:57

Ja eller varme den i lidt margarine/olie på en pande skær den evt i skiver, det har jeg før gjort med godt resultat.

Godkendelse af svar
Fra : jesper.s


Dato : 24-01-08 09:17

Tak for svaret TanteAnne. Det smagte rigtigt godt.



Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408930
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste