|
![](/images/profiles/noicon.gif) | Kommentar Fra : vagnr ![Fire stjerner](/App_Themes/Normal/images/stars/small/star40.gif) |
Dato : 22-12-07 16:58 |
| | |
![](/images/profiles/StandardIcons/talk1.jpg) | Kommentar Fra : netper ![Tre stjerner](/App_Themes/Normal/images/stars/small/star30.gif) |
Dato : 22-12-07 16:59 |
|
Hej Sønder
Der er ikke umidelbart gluten i kokos, men går ud fra at det er kokosmel som du tænker på, og nogle gange er der spor af gluten i ingredienser som ellers ikke skulle være gluten i, men så vil det stå på pakken.
Med venlig hilsen
Per
| |
![](/images/profiles/StandardIcons/smurf2.jpg) | Godkendelse af svar Fra : Sønder ![Tre en halv stjerne](/App_Themes/Normal/images/stars/small/star35.gif) |
Dato : 22-12-07 17:25 |
|
Tak for svaret vagnr. og netper
Jeg regnede heller ikke med det, ville blot lige være sikker
mvh
Sønder
| |
![](/images/profiles/noicon.gif) | Kommentar Fra : Wesper01 ![Tre en halv stjerne](/App_Themes/Normal/images/stars/small/star35.gif) |
Dato : 22-12-07 17:27 |
|
Nej, der er ikke gluten i kokosmel.
Somme tider bliver kokosmel blandet med hvedemel, og så er der gluten i bagverket!
| |
![](/App_Themes/Normal/images/Window/Backgrounds/User_Message.gif) | Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|