/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Engelsk Dansk
Fra : netper
Vist : 548 gange
100 point
Dato : 13-02-03 10:53

Jeg er ved at oversætte en opskrift, og er stødt på nogle ord som jeg ikke kan finde forklaring på i ordbogen


First prepare chocolate pastry cream ( det er pastry creme jeg er i tvivl om )

Whip heavy cream until it holds medium peaks (må være noget flødeskum noget hawy crem skulle være fløde over 36%)


mvh
Per



 
 
Accepteret svar
Fra : rcn

Modtaget 110 point
Dato : 13-02-03 11:06

Det er ganske rigtigt piskefløde som piskes mediumstift - eller til det holder små toppe. På dansk referere vi som regel til at sporet efter piskeriset står blødt i skummet.

Pastry cream er egentligt bare en blød creme.

Håber det er svar nok
Rikke

Kommentar
Fra : netper


Dato : 13-02-03 11:14

Det jeg leder efter er hvad selve ordet betyder altså pastry, jeg gør nemlig det et jeg laver min egen ordbog så jeg ved hvad det betyder næste gang

per

Kommentar
Fra : rcn


Dato : 13-02-03 11:27

Pastry betyder kage. Altså er pastry cream en kagecreme.

Godkendelse af svar
Fra : netper


Dato : 13-02-03 11:46

Okay
tak skal du have rikke

Mvh
Per

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408925
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste