|
| Accepteret svar Fra : bantam | Modtaget 100 point Dato : 13-02-03 16:23 |
|
Hej netper
Jeg bruger denne dej, og kan også bruges til mange andre ting, bla. champignon.
Orlydej:
125 g mel
1/4 æg
1 dl øl
1/2 dl lunkent vand
1/4 dl olie
salt og sukker
1 pisket æggehvide
Mel, æg, øl, vand, olie, samt salt og sukker piskes sammen til en glat dej. Hviler 1 time, hvorefter den stiftpiskede æggehvide vendes i. Dejen skal straks anvendes når de piskede hvider er blevet tilsat.
Steges i gryde med olie til de er gyldne.
Håber det kan bruges
Med venlig hilsen
bantam
| |
| Kommentar Fra : bantam |
Dato : 13-02-03 16:31 |
|
Glemte at sige at jeg plejer bare at skære løgene i den tykkelse skiver jeg ønsker, og så bare vende dem i dejen, og de smager "himmelsk"
mvh
bantam
| |
| Kommentar Fra : bantam |
Dato : 13-02-03 16:31 |
|
Glemte at sige at jeg plejer bare at skære løgene i den tykkelse skiver jeg ønsker, og så bare vende dem i dejen, og de smager "himmelsk"
mvh
bantam
| |
| Kommentar Fra : netper |
Dato : 13-02-03 16:50 |
|
hej bantam
Det lyder som om at orlydej og beignetsdej er noget lignende det samme, altså en slags pandekagedej, mener det er den samme dej jeg bruegr til at dyppe hyldebærblomst i og friturestege
Mvh
Per
| |
| Kommentar Fra : bantam |
Dato : 13-02-03 17:00 |
|
Så vidt jeg engang fik fortalt af en kok på mit job, er det den samme dej.
Har du prøvet at tilsætte en østrisk eller tysk hvidvin et par stilke skovmærker og lade den stå til næste dag, og så serverer den til de sprøde hyldeblomster, det er guf.
mvh
bantam
| |
| Godkendelse af svar Fra : netper |
Dato : 13-02-03 18:24 |
| | |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|