/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
nedfrysning af suppe
18-11-07 08:59
: frieda
18-11-07 09:00
: frieda
18-11-07 09:06
: miritdk
18-11-07 09:07
: miritdk
18-11-07 09:08
: lexusmerlot
18-11-07 09:16
: Nordsted1
18-11-07 09:16
: miritdk
18-11-07 09:17
: miritdk
18-11-07 09:35
: LuffeA
18-11-07 11:50
: jabco9240
18-11-07 11:54
: miritdk
18-11-07 11:54
: miritdk
nedfrysning af suppe
Fra :
jabco9240
Vist : 7307 gange
100 point
Dato :
18-11-07 08:58
Jeg står lige midt i en stor omgang suppe-brygning til 20 prs., som jeg skal bruge om en uge.
Jeg vil gerne fryse suppen ned i mindre portioner, så det er let at håndtere, når det skal tøes op igen.
Har du et godt tip til, i HVAD jeg fryse suppen ned? Kan jeg bruge fryseposer? Jeg har nemlig ikke nok plastbøtter.
Kommentar
Fra :
frieda
Dato :
18-11-07 08:59
Ja, go idé. Det gør jeg ofte.
Lyder dejligt.
Kommentar
Fra :
frieda
Dato :
18-11-07 09:00
Fryseposer, altså
Kommentar
Fra :
miritdk
Dato :
18-11-07 09:06
lige akkurat fryseposer - men husk når du tør op :
hvis suppen ikke skal direkte i gryden så prop den i en skål eller lig - ellers har du meget pludselig suppe overalt
been there - done that
Kommentar
Fra :
miritdk
Dato :
18-11-07 09:07
lig = selvfølgelig lign.
Kommentar
Fra :
lexusmerlot
Dato :
18-11-07 09:08
Tomme mælkekartoner, selvfølgelig. Hvor svært kan det være
Kommentar
Fra :
Nordsted1
Dato :
18-11-07 09:16
ha, jeg frøs engang en del mælk ned, og da jeg skulle lave risengrød satte jeg lige sådan en stang mælk i gryden, den var der nu ikke rigtig plads til, så jeg ville lige skærer den over, den smuttede fra mig, så jeg skar mig selv i hånden,
Så slå lige den...... skære sig i hånden da jeg lavede risengrød..... den hører jeg ofte for
Accepteret svar
Fra :
miritdk
Modtaget 110 point
Dato :
18-11-07 09:16
tomme mælkekartoner - ja det er et gammelt råd hvis man har plads nok - fryseposerne kan man sådan lige før det hele er frosset (altså er som en grød) - flade ud så de ikke fylder.
Jeg brugte mælkekartoner da vi havde kummefryser - det var helt ok - men til store portioner idag hvor vi kun har fryseskab foretrækker jeg nu poserne - netop fladet ud så de fylder så lidt som muligt
Kommentar
Fra :
miritdk
Dato :
18-11-07 09:17
hvem laver julegrøden og a la manden nordsted1 ?
Kommentar
Fra :
LuffeA
Dato :
18-11-07 09:35
God ide, suppen smager faktisk også bedre når den er "andendags".
Nu skriver Du ikke hvilken suppe, men hvis det er gammeldages klar kraftsuppe så pas på ved tilberedningen ikke at koge gulerødder, kødboller og melboller for meget da de bliver mere plumrede efter optøning/opvarmning.
Evt. fedtperler skal nok også fordeles i beholderne først da de alle vil lande i den første beholder hvis der hældes direkte fra gryde.
Godkendelse af svar
Fra :
jabco9240
Dato :
18-11-07 11:50
Tak for svaret miritdk.
Kommentar
Fra :
miritdk
Dato :
18-11-07 11:54
velbekomme
og held og lykke med operationen hvis jeg har forstået rigtigt at den er kommende og ikke er overstået
Kommentar
Fra :
miritdk
Dato :
18-11-07 11:54
hov sorry det sidste var ikke ment til dig - hmmm miritdk lær så at læse
Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177558
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408921
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.