/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
syltning
08-10-07 12:16
: modersvilje
08-10-07 12:17
: ans
08-10-07 12:30
: o.v.n.
09-10-07 09:17
: pots
09-10-07 11:55
: o.v.n.
syltning
Fra :
pots
Vist : 1439 gange
50 point
Dato :
08-10-07 12:02
Hva er forskellen på atamon og melatin? Ved godt atamon dræber bakterier og melatin gør det stiv. Men er der ikke også noget i melatin der dræber bakterier??
Kommentar
Fra :
modersvilje
Dato :
08-10-07 12:16
http://www.altverdensmad.dk/am/produkter/?opskriftaction=readmore&product=9465
Kommentar
Fra :
ans
Dato :
08-10-07 12:17
Hvis du vil sylte og hælde det på glas, så skal glasset være være "vasket" i atamon.
Det står i opskrifter om syltning.
Accepteret svar
Fra :
o.v.n.
Modtaget 60 point
Dato :
08-10-07 12:30
Citat
Men er der ikke også noget i melatin der dræber bakterier
nej
!
forskellen på melatin og atamon, er som nat og dag, de to produkter har ikke andet tilfælles end at de begge kan bruges i forbindelse med syltning m.m.
Godkendelse af svar
Fra :
pots
Dato :
09-10-07 09:17
Tak for svaret o.v.n..
Kommentar
Fra :
o.v.n.
Dato :
09-10-07 11:55
Selv tak
håber du kan bruge svaret
Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177549
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408820
Brugere :
218887
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.