/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Fiskefars fra bunden
Fra : calista
Vist : 6636 gange
100 point
Dato : 22-09-07 16:09

Min mand har lige hjembragt 4 store torsk.
Hvordan laver jeg fiskefars til feks fiskefrikadeller??

SKal skindet af, hvad med benene osv?

 
 
Kommentar
Fra : vith


Dato : 22-09-07 16:19

http://www.ask-alex.dk/artikler/artikel.php?id=2912

Her er et link, der viser hvordan du fileterer og renser torsk

Accepteret svar
Fra : vith

Modtaget 110 point
Dato : 22-09-07 16:27

http://www.brimi.no/artiklar/filetere_fisk.htm

Dette er godt nok på norsk, men billederne er gode.

(Du skal lige lidt ned på siden for at se torsken)

Kommentar
Fra : calista


Dato : 22-09-07 16:30

Indtil videre skal du have tak vith.
Ser lige om der kommer flere geniale svar

Kommentar
Fra : vith


Dato : 22-09-07 16:35

Når du har det rene kød/filet'erne tilbage skal de hakkes/blendes og så er der et hav af opskrifter, hvis du søger på fiskefrikadeller på google

Kommentar
Fra : ans


Dato : 22-09-07 16:53

Nu har du så fået link , der viser hvordan torsken skal renses

Fra Go' morgen Danmark er der opskrifter på fiskefrikadeller lavet af frisk torsk

http://opskrifter.tv2.dk/article.php?id=530473

http://opskrifter.tv2.dk/article.php?id=530476

http://opskrifter.tv2.dk/article.php?id=530713

Fra denne side

http://opskrifter.tv2.dk/article.php?category=Fisk_Torsk&program=-1&x=14&y=7

Velbekomme og god weekend

Godkendelse af svar
Fra : calista


Dato : 22-09-07 16:55

Tak for svaret vith.
Det er godt nok et stort arbejde, men det smager langt bedre, når det er helt frisk!!

Kommentar
Fra : vith


Dato : 22-09-07 16:57

Ja, det er et stort arbejde, men smager himmelsk!

God fornøjelse!

Kommentar
Fra : joeson


Dato : 22-09-07 17:54

Hejsa.

Ja!.... af med alt skind og ben så du har det rene torskekød eller filetter.

God opskrift flg., men vær opmærksom på at starte på næsten kold pande, så du lige har fedtstoffet flydende..... Ellers klasker de sammen og bliver meget flade.
God fornøjelse

http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=26235

Mvh
joeson



Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177549
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408820
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste