/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Fiskefars fra bunden
22-09-07 16:19
: vith
22-09-07 16:27
: vith
22-09-07 16:30
: calista
22-09-07 16:35
: vith
22-09-07 16:53
: ans
22-09-07 16:55
: calista
22-09-07 16:57
: vith
22-09-07 17:54
: joeson
Fiskefars fra bunden
Fra :
calista
Vist : 6636 gange
100 point
Dato :
22-09-07 16:09
Min mand har lige hjembragt 4 store torsk.
Hvordan laver jeg fiskefars til feks fiskefrikadeller??
SKal skindet af, hvad med benene osv?
Kommentar
Fra :
vith
Dato :
22-09-07 16:19
http://www.ask-alex.dk/artikler/artikel.php?id=2912
Her er et link, der viser hvordan du fileterer og renser torsk
Accepteret svar
Fra :
vith
Modtaget 110 point
Dato :
22-09-07 16:27
http://www.brimi.no/artiklar/filetere_fisk.htm
Dette er godt nok på norsk, men billederne er gode.
(Du skal lige lidt ned på siden for at se torsken)
Kommentar
Fra :
calista
Dato :
22-09-07 16:30
Indtil videre skal du have tak vith.
Ser lige om der kommer flere geniale svar
Kommentar
Fra :
vith
Dato :
22-09-07 16:35
Når du har det rene kød/filet'erne tilbage skal de hakkes/blendes og så er der et hav af opskrifter, hvis du søger på fiskefrikadeller på google
Kommentar
Fra :
ans
Dato :
22-09-07 16:53
Nu har du så fået link , der viser hvordan torsken skal renses
Fra Go' morgen Danmark er der opskrifter på fiskefrikadeller lavet af frisk torsk
http://opskrifter.tv2.dk/article.php?id=530473
http://opskrifter.tv2.dk/article.php?id=530476
http://opskrifter.tv2.dk/article.php?id=530713
Fra denne side
http://opskrifter.tv2.dk/article.php?category=Fisk_Torsk&program=-1&x=14&y=7
Velbekomme og god weekend
Godkendelse af svar
Fra :
calista
Dato :
22-09-07 16:55
Tak for svaret vith.
Det er godt nok et stort arbejde, men det smager langt bedre, når det er helt frisk!!
Kommentar
Fra :
vith
Dato :
22-09-07 16:57
Ja, det er et stort arbejde, men smager himmelsk!
God fornøjelse!
Kommentar
Fra :
joeson
Dato :
22-09-07 17:54
Hejsa.
Ja!.... af med alt skind og ben så du har det rene torskekød eller filetter.
God opskrift flg., men vær opmærksom på at starte på næsten kold pande, så du lige har fedtstoffet flydende..... Ellers klasker de sammen og bliver meget flade.
God fornøjelse
http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=26235
Mvh
joeson
Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177549
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408820
Brugere :
218887
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.