|
| Kommentar Fra : netper |
Dato : 30-01-03 13:06 |
|
½ bdt. friskhakket timian
100 ml piskefløde
100 ml væde fra stegen
Maizena
Væden sigtes fra stegen og koges op sammen med piskefløde og timian. Saucen koges igennem, jævnes og smages til
Denne sauce er fra en opskrift med skinkemignon
mvh
Per
| |
| Accepteret svar Fra : mcloud | Modtaget 100 point Dato : 30-01-03 14:06 |
|
Hej Olaf
Her er mit bud på saucen:
timian sauce
6 stængler frisk timian
3 dl hvidvin
1 tsk. hakket hvidløg
1 spsk hakket skalotteløg
1 laurbærblad
saften af 1 citron
1½ dl piskefløde
125 gram koldt smør i terninger
salt og peber
I en lille gryde kommes Timian,hvidvin,hvidløg,skalotteløg,laurbærblad og citronsaften,kog på mellem varme til saucen er reduceret med 1/3 ca 15 minutter.Tilsæt piskefløden og kog saucen til den er reduceret til det halve,rør i saucen hele tiden. Tilsæt smørret en klump af gangen til al smørret er kommet i ,smag til med salt og peber og sigt saucen.
mvh mcloud
| |
| Kommentar Fra : olaf |
Dato : 30-01-03 14:12 |
|
Hej Per,
jeg tror ikke den opskrift du skriver vil passe til grillet laks. Man tak alligevel.
mcloud, det lyder rigtig godt, vil afprøve den i aften, håber at du kan vente
med mit svar til da. Igen, tak.
/Olaf
| |
| Godkendelse af svar Fra : olaf |
Dato : 30-01-03 23:45 |
|
Hej mcloud,
Det smagte fabelagtigt godt til grillet laks.
Jeg takker.
Olaf
| |
| Kommentar Fra : mcloud |
Dato : 31-01-03 12:37 |
|
Hej Olaf
Det glæder mig at du kunne bruge opskriften ,nem og lækker
mvh mcloud
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|