/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Græsk yoghurt / tsatsiki
Fra : MSS
Vist : 696 gange
200 point
Dato : 07-08-07 07:57

Hej

Mit køleskab stod desværre åbent det halve af dagen igår, så på et tidspunkt havde temp. sneget sig op på 20 grader.

Da jeg imorges skulle lave en portion tsatsiki smagte jeg på den græske yoghurt og den smagte noget syrligt, men da jeg prøvede med lidt agurk i, smagte det ok.

Kan det mon have taget skade af varmen igår ?

mvh
MSS



 
 
Accepteret svar
Fra : Nordsted1

Modtaget 210 point
Dato : 07-08-07 08:00


Jeg ville ikke bruge den, 20 grader er pænt meget for et mælkeprodukt, selv om det er syrnet,
pas på helbredet, og vent med tsakien en dags tid

Kommentar
Fra : miritdk


Dato : 07-08-07 08:02

tildels enig med nordsted - men på den anden side - bla tykmælk er jo baseret på samme tillavningsmåde og i gamle dage havde man ikke køleskab - er den ikke skilt ad så er den ikke "farlig" - men ok jeg ville nu også skaffe mig noget nyt

Kommentar
Fra : miritdk


Dato : 07-08-07 08:24

bla tykmælk øhhh jo tildels - mente bla youhurt i almindelighed

Godkendelse af svar
Fra : MSS


Dato : 07-08-07 10:04

Tak for svaret Nordsted1.

mvh
MSS

Kommentar
Fra : Nordsted1


Dato : 07-08-07 13:12


Selv tak

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177552
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408849
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste